badtunnor – Mästare Spa, 2017

Master Spa Twilight-serien badtunna är perfekt för en enskild individ eller en liten familj. Detta badkar passar i nästan alla bakgård eller på någon veranda på grund av sin kompakta storlek och triangulär form.

Du får totalt 26 jets på detta badtunna, som inte är en hel del, men det är gott för en liten enhet. Det verkar vara en hel del när du är i badkaret.

Strålarna innefattar helkroppsmassage strålar samt axel- och nackstrålar. Du kan använda nedkylnings säte för att enkelt in och ut ur tunnan så att din kropp inte är chockad av temperaturskillnaden. Trots sin ringa storlek, har badkaret en dubbel pump, vilket förflyttar vattnet med en hög hastighet och kontinuerligt cirkulerar vattnet medan badkaret är igång.

Detta vildmarksbad har ett vattenfall, vilket ger en lyxig känsla, och belysningssystem gör verkligen detta vildmarksbad lysa när det är mörkt. Systemet belyser vattenfall och kontroller.

En handfull valfria funktioner är också tillgängliga för denna badtunna. Du kan välja att få ett ljudsystem – en iPod och MP3-dockningssystem, radio, vattentålig fjärrkontroll, högtalare och mer. En afterglow jet paketet finns också; Detta belyser de större jets i barrel.

Badkaret har tillräckligt med sittplatser för tre personer. Den har två standard upprätt stolar och en vilstol sits. Varje säte har en massa munstycken som riktar dina ömma muskler och lämnar dig avslappnad och föryngrad efter en badtunna session.

Detta vildmarksbad är liten nog att passa i nästan alla bakgård eller på någon veranda. Den mäter bara 78 inches kvadrat och 34 inches i höjd. Den rymmer totalt 210 liter vatten när den är fylld till kapacitet.

Master Spa Twilight-serien badtunna är en bra passform för en enskild individ, liten familj eller par, eftersom det kan användas som ett två-personer badtunna. Dess 26 jets är mer än tillräckligt för att ge dina muskler en avslappnad och föryngrad känsla på en daglig basis.