begagnade lastbilar – Harper, 2017

Harper PGCSK19BLK är gjord av glas och nylon, som erbjuder ett alternativ jämfört med traditionella material. Hand lastbilar har också en tjock bottenplatta, ergonomiskt handtag och stora hjul för snabb rullning.

Denna hand lastbil har en standard upprätt design som är idealisk för att flytta lådor. Tyvärr har Harper inte har en inbyggd rem eller vinsch, så du måste köpa en separat om du behöver det för oregelbundna belastningar eller möbler som måste hållas nere. Handtaget av handkärror är krökt för att åstadkomma ett överlägset grepp när objekt flyttas.

Konstruktionen av Harper lyftvagnar är ovanligt. Hela ram består av glasfylld nylon, som ger styrka och stabilitet utan all vikt som en aluminium eller stål har. Men på grund av storleken på dessa handkärror, de fortfarande väger runt 94 pounds. Detta är tungt för en handkärra, och det kan vara för tung för mindre folk att manövrera. Några av de delar på denna hand knäppa dolly på plats utan användning av verktyg, men det bör vara robust och kommer inte att dra isär i mitten av ett jobb. Den inbyggda trapp glider är idealiska för att flytta möbler och andra tunga laster uppför trapporna, och du kan köpa en utökad vikning näsa förlängning för att rymma tyngre laster.

Dessa hållbara lyftvagnar har en vikt kapacitet på 600 pounds. I-balkkonstruktion på baksidan av handtagen förstärker lastbilar och ger extra styrka när du lutar lasten tillbaka. Stål basplattan håller dessa lastbilar i upprätt läge även när de inte används, så att de är redo att gå när du behöver dem.

Harper PGCSK19BLK handkärra är en av de första hand lastbilar som skall göras av glasfylld nylon. Denna konstruktion lägger lika mycket styrka som de tyngre stål lyftvagnar utan att lägga större vikt vid designen. Du kan köpa ytterligare tillbehör för att lägga till funktionalitet och trappa glider är perfekt om du ständigt måste bära laster på upp och ner trappor. Dessa truckar är idealiska för företag och verksamheter som behöver minska arbete och ansträngningar placeras på rörliga inventering.