begagnade lastbilar – Magliner, 2017

Gemini Jr. konvertibla handkärra är en stark, hållbar och mångsidigt alternativ att tänka på när du handlar för en metod för att transportera dina tunga föremål. Denna höga kapacitet handen dolly är också lätt så att du kan göra flera resor med mindre trötthet. Den har en modulär design som inte inkluderar svetsar som kan bryta över tiden.

Ett mångsidigt verktyg som ökar effektiviteten och gör rörliga uppgifter lättare är en god investering. Beroende på vilken typ av belastning du behöver bära denna 2-i-1 handen ändrar dolly från två till fyra hjul på några sekunder för att passa olika poster för transport. Oavsett om du hanterar lådor, utrustning eller material, kan Gemini Jr. ändra för att passa dina behov.

Designad för styrka och livslängd, innehåller denna hand lastbil aluminium, stål och magnesium för optimal styrka för tunga laster, men det är lätt att minska trötthet. Den modulära designen gör det möjligt att byta ut någon del, vilket resulterar i en lång livslängd. Det finns inga svetsar; Detta gör inte bara handkärran starkare, men det bidrar också till den handkärra håller längre eftersom det inte finns några svetsar att bryta.

En hand dolly är bara så bra som sina hjul. Detta konvertibla handen lastbil kommer med 5-tums polyuretan hjul och 10-tums förremikrocellulära skum hjul. Dessa högkvalitativa hjul bidra till att ge en mjuk gång för din last och hjälpa dig att navigera genom omväxlande terräng. Dessa hjul har utformats för att garantera en säker leverans av dina varor och är gjorda för att hålla.

När du letar efter den bästa handen lastbil för att möta dina behov, se till att du hittar en som har storlek och kapacitet att hantera allt du kan behöva transportera. Gemini Jr är 51 inches tall som en handtruck och 40 inches som en plattform lastbil. Den totala längden är 47,5 inches när de sätts som en plattform. Viktkapaciteten är 500 pounds som en handtruck och 1000 pounds som en plattform.

Enheten har många alternativ som kan komma ganska praktiskt, inklusive Trapp tillbehör, låsbara hjul och fällbara snap-on däck. Det finns många alternativ för att passa en mängd olika leveransbehov. Du kan också beställa reservdelar från Magliner webbplats.

Den Magliner Gemini Jr handkärra är en arbetshäst som är kapabel att hantera tunga laster och konstruerade för att hålla länge. Det är en bra hand lastbil att undersöka om du vill investera i en högeffektiv lösning och samtidigt förhindra trötthet och ryggskador.