begagnade lastbilar – RocknRoller, 2017

Den RocknRoller R8 Multi-Cart konverterar till en mängd olika konfigurationer för flera användningsområden. Dessa handtruckar har en lång näsa, inbyggd trappklättrare och fällbara sidor.

Den RocknRoller handen dolly betraktas som en specialitet hand lastbil eftersom det kan konfigureras i åtta olika positioner för flera användningsområden. Dessa positioner tillåter också lastbilar för att rymma en mängd olika laststorlekar, så att du kan snabbt och effektivt flytta olika belastningar. Multi-Cart är mer än bara begagnade lastbilar. Den kan användas för att flytta inspelningen utrustning under produktionen av TV-program och filmer. Den kan också användas för att flytta musikutrustning och tillbaka mellan seten för att förhindra skada på dyrbar utrustning, och den kan också användas i lager och sjöfart avdelningar för att lasta lastbilar.

Denna hand vagn är gjord med en robust stålram som tål daglig användning. Den har ett handtag på varje sida, så att du inte behöver stänga av trucken när du behöver säkerhetskopiera eller göra en skarp sväng. Däcken är utformade med en tjock polypropylen nav och tjocka polyuretanskum däck som kan rulla över nästan vad som helst utan att riskera skador. En position funktionen på dessa lyftvagnar är de inbyggda hjulbromsarna. Du kan bromsa när du slutade på en sluttning för att säkerställa vagnen inte rör sig när du lossa och lasta det. Du kan också köpa en mängd olika tillbehör för att anpassa denna hand vagn för ditt företag. Som tillbehör finns en expanderbar hylla, en bärbar dator hylla och flexband för att hålla varor säker.

Denna mångsidiga handkärra har en lastkapacitet på 500 pounds. Du kan använda den för att bära kontorsutrustning, transportlådor och möbler utan ram att böja eller bryta under tryck.

Den RocknRoller R8 Multi-Cart handen dolly kan ändras i olika lägen för att passa olika användningsområden och belastningar. Hand lastbilar har hållbara hjul och ergonomiska handtag, och ramen kan teleskopiskt från 34 till 52 inches lång, så att du kan göra mer arbete i mindre tid. För dem som föredrar att ha möjlighet att anpassa säljer företaget en mängd olika tillbehör som du kan lägga till och ändra beroende på vad du kommer att använda vagnen för.