bokningstjänster – MoreHotels4Less.com 2017

Det finns ingen förneka att internationella resor är både spännande och stressande. Mellan räkna nya valutan och tala ett nytt språk, hitta ett lämpligt hotell för din vistelse är det sista du vill stå i vägen för dina äventyr. Av alla hotellboknings söker vi kontrollerat, MoreHotels4Less.com hade de bästa resultaten för billiga internationella resor. Vi jämförde också MoreHotels4Less med andra på lineupen för vidare forskning om internationell bokning. I söker efter tre-stjärniga hotell i Tokyo, Berlin Johannesburg och Mexico City, fann vi att MH4L gav de bästa resultaten. Även om resultaten inte var det billigaste varje gång, vi hittade imponerande priser, som en tre-stjärniga rum i Berlin för under $ 50. I vår huvudmätningen, fann vi att fyra av de sju hotell var billigare än de stora medelvärden.

Sammanfattning

Utan filter, MoreHotels4Less.com baser sökresultat på popularitet, så att du kan hitta ett omtyckt hotell om du inte har några pris, läge eller rekreations preferenser. Om du har önskemål, kan du ändra sökningar för att organisera hotell efter högsta eller lägsta pris, stjärnor, gäst poäng och hotellnamn. När avståndet är viktigt, kan du välja att se resultat fästs på en karta i stället för i standardlistformat. Detta får du närmare till stranden, nöjespark eller område du planerar att besöka. Innan visar information om någon av de hotell som du är intresserad av, kan du klicka på hotellets bilden för att se större bilder. Detta gör att du kan se om du gillar hotellet nog att titta på ytterligare detaljer.

Medan MoreHotels4Less.com har standard sortering funktioner, det finns inga boende typ eller tillgänglighet sorteringsalternativ i sökmotor filter. Detta innebär vandrarhem, lägenheter, motell och bed and breakfast alla ingår i samma sökningar. Vanligtvis är det lätt att tala om vilken typ av inge Sajten listar, men det kan vara svårt om det finns några bilder för anläggningen. Du kan söka efter hotell med tillgängliga funktioner, men MoreHotels4Less inte lämna ytterligare detaljer om tillgänglighets bekvämligheter som erbjuds. Typiskt, hotell profiler listar dessa bekvämligheter, såsom hörselskadade eller ramper som finns i hotellet.

När du öppnar ett hotell profil på MoreHotels4Less.com, några viktiga detaljer är uppenbara. Till höger om hotell bilder, kan du se webbplatsens betyget från användarna i ett cirkeldiagram formulär. Detta ger dig en god uppfattning om kvalitet hotellets med ett ögonkast. Om du vill ha ytterligare information kan du läsa alla recensioner från andra MH4L användare som har bott på samma hotell. Granskare uppmanas att ge en pro och con till hotellet, något som vi kan säkert uppskatta.

MoreHotels4Less.com producerar konsekvent reducerade skattesatser för inhemska och internationella hotell. Detta hotellbokningssajt kan du sortera logi baserat på vad som är viktigt för dig. Till exempel, om du behöver en vy stranden, kan du se sökresultaten pekade på en karta för att få dig närmare vattnet. Tillsammans med sortering funktioner, ger denna webbplats viktig information om alla hotell som intresserar dig men går inte in finare detaljer som boende typ eller tillgänglighet har detaljerna.