brevlåda varningar – Återgå till Center, 2017

Mail Tattle-Tail från Return-to-Center hjälper dig att undvika bortkastade resor till brevlådan genom att ge dig en enkel, manuell varning. Medan vissa montering krävs och denna flagga kan inte installeras på alla brevlådor, låter det du känner varje gång du har e-post.

Denna brevlåda varningssystem använder en ljus gul flagga för att låta dig veta när meddelanden har anlänt. Flaggan är gjord av aluminium och använder maskinvara rostfritt stål. Det använder inte någon typ av kedja, sladd eller fjäder som kan gå sönder, heller. Dessa material hålla rost borta samtidigt som flaggan fungerar i alla typer av väder, så länge brevlådan dörren kan öppnas.

Denna brevlåda varning fungerar tillsammans med din brevlåda dörr. När dörren öppnas, går flaggan upp. Det stannar upp även efter det att dörren är stängd, tills du trycker ner den igen. På grund av hur denna flagga fungerar, måste den användas med ett horisontellt ledad brevlåda. Det kommer inte att fungera med vertikalt ledade brevlådor och kluster brevlådor.

Genom att använda denna typ av post varningssystem är användbart för blick utanför för att kontrollera din e-post när du är hemma. Flaggan berättar om din post har kommit, så att du inte behöver spela någon gissnings spel på om du har e-post när du kommer hem efter att ha varit borta. Du kan också använda flaggan som en extra säkerhetsåtgärd. Om flaggan är upp efter normala leverans timmar, vet du att någon har manipulering med din postlåda och post och kan vara på sin vakt.

Du kan montera enheten på antingen höger eller vänster om din brevlåda. När du väljer, måste du överväga vilken sida du ser bäst från ditt hem, som flaggan ska vara väl synlig på den monterade sida. Om du använder denna flagga på en brevlåda med en tidning rör, måste du använda en högermonterad flagga.

Installera flaggan postmeddelande kräver viss montering, eftersom det köpas separat från en brevlåda. All hårdvara du behöver ingår, men du behöver också en stjärn nummer två skruvmejsel, a.25-tums skiftnyckel och en borr med a.25-tums borr. Du måste borra ett hål i sidan av brevlådan först och sedan skruva flaggan till brevlådan med hjälp av den medföljande hårdvaran.

Även om det finns vissa som krävs med denna post larm som är kopplat montering och det kan endast användas med horisontellt ledade brevlådor, betyder det att ge dig ett enkelt sätt att berätta när du har e-post. Dessutom erbjuder det en möjlighet att ha en höger- eller vänsterhängd flagga. Den har en rost-fri konstruktion och en robust exteriör för utomhusbruk.