brevlåda varningar – Bubbas Home Security 2017

Uppfarten Larm från Bubbas Home Security använder rörelsedetektor så att du vet när individer närmar ditt hem, även innan du faktiskt se dem. Med användning av en rörelsesensor och mottagare är detta system väderbeständig och kan monteras var som helst som gör det möjligt för skruvar, men på grund av dess rörelse sensordesign, är det utsatt för falsklarm.

Medan denna brevlåda varningssystem kan användas för en rad olika alternativ varningsrelaterade, kan den användas som en brevlåda alert. Genom att installera rörelsesensorn nära brevlådan, kan du upptäcka när en brevbäraren eller leverans person närmar din brevlåda av inomhus mottagaren.

Sensorn medföljer detta mail varningssystem fungerar med hjälp av passiv infraröd teknik. Detta innebär att det upptäcker uppvärmd rörelse och ignorerar allt annat. Även om det finns fortfarande en chans att falsklarm förekommer från fåglar, djur och människor som helt enkelt gå genom brevlådan, kan sensorn detektera när en brevbäraren närmar till fots eller i ett fordon. Tyvärr innebär detta att larmet kan gå ut varje gång grannen går sin hund genom ditt hem.

Denna sensor är väderbeständig, så det kan placeras utomhus där din brevlåda är. Mottagaren, som kan placeras upp till 300 meters avstånd från sensorn, måste användas inomhus. Mottagarenheten kräver en DC-adapter eller tre C-batterier, och sensorn använder tre AAA-batterier, som inte ingår i köpet.

Denna mottagare har tre olika post larmet ljuder: en mjuk dörrklocka ton, en högt dörrklocka ton och en 90-decibel siren alert. Varje gång rörelse upptäcks, ett larm kommer att gå ut i ungefär fem sekunder.

Förutom att användas som en postlåda varningssystem, kan denna motion sensor och mottagare kombination även användas som en säkerhetsanordning. När den placeras i vissa områden, kan det göra dig uppmärksam på rörelse i ditt garage, uppfart, gränden, lager eller vid ytterdörren. Om du vill använda systemet för mer än ett syfte, upp till fem sensorer kan användas med en mottagare.

Även om detta e-postsystem anmälan gör att effektivt utnyttja infraröd teknik för att upptäcka uppvärmd rörelse och avgöra när din e-post har levererats, kan det också orsaka falsklarm, eftersom det inte kan skilja mellan en förbipasserande och en brevbäraren. Det är väderbeständig, dock, och erbjuder tre ljudsignaler du kan välja mellan. Det kan också användas som ett larmsystem för resten av ditt hem.