främre belastningen tvättmaskin – Kenmore Elite 2017

Kenmore Elite 41072 front-load tvättmaskin har en mycket stor kapacitet badkar på 5,2 kubikfot, vilket kan minimera mängden tvätt laster du gör med din nuvarande bricka. Dessutom är det ENERGY STAR-klassad, har ett badkar rostfritt stål och inkluderar en generös antal tvättcykler och alternativ.

Sammanfattning

Detta Kenmore Elite front-load tvättmaskin har 14 tvättcykler och åtta tvättalternativ, och du kan välja mellan fem marknivåer och tvättemperaturer för varje last. De 14 cykler inkluderar standard som man kan förvänta sig på en tvättmaskin, tillsammans med en handfull specialcykler. Men vi blev besvikna att inte se en allergen cykel erbjuds på denna front-load tvättmaskin.

Vi vill att denna front-load tvättmaskin s desinficeringscykel är certifierad av National Sanitation Foundation. Med desinficerings alternativet använder brickan mycket varmt vatten för att bli av 99,9 procent av vanliga bakterier, vilket gör att dina kläder och andra plagg är sanerad. En annan cykel vi gillar är Kids Wear cykel. Denna tvättcykel använder en andra sköljning under cykeln för att bli av rengöringsmedel som kan finnas kvar på kläder även efter att de tvättas. Detta är idealiskt i hushåll med barn som har känslig hud.

Detta Kenmore Elite frontlastare tvättmaskin inte finns i ytterligare färger, men Kenmore Elite linjen har en mängd olika färger finns för andra modeller. Detta frontmatade tvättmaskin är 40 4/5 inches tall, 29 inches bred och 33 7/8 inches djup. Du har även möjlighet att få den extra sockeln lådan så brickan kommer att stå upp längre, men det kommer att kosta extra.

Vi är besvikna att se Kenmore bara erbjuda en ettårig garanti för denna frontlastare tvättmaskin och alla dess delar, inklusive motor och badkar. Dessa delar täcks för en längre tid med några andra tillverkare.

Du kan få hjälp och stöd från Kenmore per telefon eller e-post. För support via e-post, måste du fylla i ett kontaktformulär på Kenmore webbplats så representanter kan kontakta dig via e-post. Dessutom kan du använda live-chat funktion på företagets hemsida för att prata med en kundtjänst.

Kenmore Elite 41072 front-load tvättmaskin är energieffektivt och har en uppsjö av tvättcykler och alternativ. Du kommer inte få mycket av en garanti med denna front-load tvättmaskin, men med dess rostfria diskrummet som har en kapacitet på 5,2 kubikfot, kan du finna dig att göra färre massor av tvätt med mängden tvätt du kan passa till en enda last.