franska dörren kylskåp – Frigidaire Gallery 2017

De flesta rostfria kylskåp är inte magnetiska. Tillverkaren måste lägga ett magnetiskt skikt under, och de flesta företag hoppar på det alternativet. Däremot kan du välja magnetiska svarta eller vita franska dörr kylskåp. Frigidaire Gallery FGHB2866PF är intressant eftersom det är magnetisk i alla tre färger som innehåller svart, vitt och rostfritt stål.

Sammanfattning

Det finns också en rymlig kyl, liksom de flesta av våra topprankade fransk dörr kylskåp, med en total kapacitet på 27,2 kubikfot. Den totala kapaciteten för det kylda utrymmet är 18,5 kubikfot, vilket är vanligt i kylskåp denna storlek. Vid 8,7 kubikfot, kan frysen vara lite större, men detta är inte en affär-breaker.

Du kan överväga detta ett av de bästa franska dörren kylskåp runt när du ser din månatliga elräkning. Detta kylskåp kostar endast $ 60 per år att köra, enligt Energy Guide fastställts av den amerikanska regeringen. Den beräknade månads driftskostnad är endast $ 5, vilket är ganska lågt för en stor apparat och för många människor, en viktig faktor i att välja den bästa kylskåp.

Kylutrymmet är väl upplyst, med LED-lampor i taket och sidorna av facket. Bra belysning gör det lättare att se i de bakre hörnen av kyl – väsentliga i en stor fransk dörr kylskåp. De fyra flyttbara hyllplan sprida ljuset runt, eftersom de är härdat glas med en skyddande läpp runt kanterna för att förhindra spill från att spridas. Det finns tre halvbreddshyllor och en fjärdedel bredd hyllan. Kvartalet bredd hylla fälls upp mot ismaskin för att rymma höga poster på hyllan nedan. En av hyllorna glider tillbaka för att göra plats för höga poster.

Du kan styra luftfuktigheten i de två skarpare papperskorgar, och något unikt för denna kylskåpet är att skarpare facken är justerbara. Du kan flytta facken i olika positioner, så att du kan anpassa kylskåpet enligt dina önskemål. På baksidan, kan du inte styra temperaturen i full bredd låda. Kylskåpet håller automatiskt med full bredd låda vid en konstant temperatur som är lägre än resten av kylskåp och är idealisk för kött och ost.

Den högra dörren kylutrymmet har fyra fack, inklusive en täckt mejerifacket. Den vänstra dörren, har emellertid begränsat utrymme. Den vatten och is dispenser förbrukar en stor del av dörren lagring, så att du bara har två små fack och annan halvstora bin. Av de sju fack, men har du två fack som kan hålla gallon stora behållare.

Ismaskinen är i det kylda delen och är ansluten till den externa vatten och is dispenser. Denna ismaskin är smal jämfört med några av de kylskåp vi granskat, men det tar fortfarande upp en fjärdedel av den övre hyllutrymme. Detta Frigidaire Gallery modellen är dubbel is klar, vilket innebär att du kan sätta i en andra ismaskin i frysen för större isproduktionen. Frysen har två nivåer och totalt fyra fack. Toppskiktet är tråd, och det är inte rekommenderat att du hålla små föremål i denna låda som de skulle kunna slinka igenom luckorna.

Tyvärr, till skillnad från de högst rankade kylskåp, Frigidaire erbjuder en föga imponerande ettåriga delar och arbete garanti. Många av de andra tillverkare i denna prisklass erbjuder normalt garantier på slutet system eller kompressorn. Du kommer att vara av lycka om du stöter på ett problem efter din ettåriga garanti ändar.

De omarranger skarpare papperskorgar är en fantastisk funktion och lägga till en nivå av anpassning du inte hittar i andra kylskåp. Men du lita på kylskåpet för att reglera temperaturen i deli lådan, eftersom du inte kan kontrollera inställningarna. Ismaskinen tar upp en del värdefull rum, men alternativet för dubbla icemakers är ett plus för alla som använder generösa mängder av is på en regelbunden basis.