gamepad – Snakebyte Final Fantasy XIV Controller

Den Snakebyte Final Fantasy XIV PC Controller är en PC gamepad inriktad speciellt för “Final Fantasy XIV” MMORPG med specialiserade knapp funktionalitet. Det fungerar med andra spel också, men har inte samma kapacitet. Lyckligtvis, om du råkar stöta på svårigheter, Snakebyte ger bra hjälp och stöd och kommer att besvara dina frågor.

Sammanfattning

När du söker efter den perfekta gamepad, du vill titta på funktioner först. Denna PC controller är väl utformade, men saknar några av de funktioner som vi vill se. En av styrkorna denna regulator har är att det är byggt för “Final Fantasy XIV.” Det finns några egna funktioner inbyggda i gamepad så att du aldrig behöver använda tangentbordet eller musen. Till exempel kan du kartlägga olika funktionstangenter för dina triggers och aktivera objekt eller förmågor med en enkel knappkombination.

Final Fantasy XIV PC Controller kräver en förare som du laddar ner från Snakebyte webbplats så att du kan komma åt alla funktioner och aktivera feedback vibrationer. Vi skulle ha velat se mer anpassade kontroller för andra spel men hade ingen sådan lycka. Det fungerar bra för de flesta spel, men har inte samma nivå av anpassning finns på andra PC spelkontroller. Utan tryckkänsliga avtryckare, är denna regulator dålig i vissa spel, inklusive racing spel och skyttar. Lyckligtvis har spelstyrenheten vibrations för spel som stöder den.

Detta Snakebyte controller kommer med två mini-joysticks, en D-pad och 12 åtgärder knappar. Dessa knappar finns runt hela controller och kan fungera som F-tangenterna som du hittar på ett tangentbord. Layouten är vad du skulle hitta på en PlayStation. Fodralet är tillverkat av slitstark hårdplast. Vi skulle verkligen vilja ha sett en gummi struktur, så att den inte glider i handen. Kabeln är 9 fot lång, vilket är tillräckligt lång för dig att luta sig tillbaka och njuta av spelet.

Den Snakebyte webbplats erbjuder några anständiga hjälp och stöd. Det har frågor om produkten, men inte många, liksom en elektronisk kopia av den dokumentation som medföljer produkten. Dess hemsida är också där du hittar förarna att göra Final Fantasy XIV PC Controller arbete med “Final Fantasy XIV.” Snakebyte har en mängd olika e-postadresser och telefonnummer så att du kan komma i kontakt med kundtjänst.

Den Snakebyte Final Fantasy XIV PC Controller är bra när du använder den för Final Fantasy spel. Det är inte så bra när det kommer till andra spel. Kabeln är tillräckligt lång för att man inte behöver ha näsan tryckt mot skärmen för att spela, och du behöver inte oroa sig för att riva ut sladden ur datorn om du är en animerad gamer. Produktsupport omfattande, men du förmodligen inte kommer att behöva det. Denna enhet kommer att fungera som en vanlig PC gamepad, men det ger inte så många alternativ när du växlar från “Final Fantasy XIV” till ett annat spel.