GAP försäkring – Ameriprise, 2017

Ameriprise Financial Incorporated har erbjudit finansiella tjänster sedan 1894, vilket gör den till en av de äldsta företagen i branschen. Med sitt huvudkontor i Minneapolis, Minnesota, är det största företaget i USA som ger finansiell planering och försäkring. Fram till 2005, företaget fungerat som dotterbolag under American Express Company.

Dess täckning lucka hjälper borgen förare av att behöva fortsätta att betala på ett fordon som har varit inblandad i en total förlust olycka. En total förlust olycka är någon olycka där den resulterande skadan är mer än bilens värde. Denna täckning fungerar tillsammans med andra grundläggande former av Bilförsäkringar. I många fall, om du är inblandad i en olycka som uppgår din bil, kan de grundläggande politiska betala ut mindre än du är skyldig på fordonet. Gap försäkring betalar gapet mellan bilens aktuella, verkliga värde och det återstående saldot på ditt lån eller leasing.

Kostnaden för försäkringen beror på många olika förhållanden, inklusive året och gör av fordonet, din färdregistreringen, och även staten du befinner dig i. Ameriprise erbjuder bara täckning lucka på nyinköpta fordon. Under 2005 samarbetar den med Ford Motor Company och erbjuder nu ytterligare förmåner och rabatter till Ford förare. Täckningen är endast tillgänglig om du också lägga den nya bilen ersättning till din plan. I händelse av att du förstöra bilen går att reparera, betalar Ny bil ersättning för ett nytt (det måste vara samma märke och modell). För att avgöra vad det skulle kosta att lägga till dessa påskrifter till din befintliga planen, bör du konsultera en lokal agent och få en offert.

Det finns några fall där du bör överväga att få gap försäkring. Det första fallet gäller statusen för ditt lån eller leasing. Om du är skyldig mer än din bil är för närvarande värd, fundera på om du hade råd att göra dessa betalningar och skaffa en ny bil om din förliste eller stulen. För det andra, vissa leasingföretag kräver att du har täckning lucka och många kommer att inkludera den extra pris på dina betalningar. Läs din hyresavtal noga och vara medveten om att du inte behöver använda uthyraren täckning. Ameriprise och andra auto försäkringsbolag kommer ofta erbjuda bättre priser och kundservice än ett leasingföretag kommer.

I summering, kan denna typ av försäkring skyddar dig från att fortsätta att betala för ett fordon som du har förlist. Ameriprise erbjuder täckning som kommer att betala mellanskillnaden mellan bilens värde och vad du är skyldig. Dock måste du lägga till ny bil ersättning till din plan för att vara kvalificerad för skydd gap.