garageportsöppnare – Chamberlain Premium 2017

Vår Top Ten Gold Award vinnare, Chamberlain Premium Whisper Drive, är en stark och pålitlig garageportsöppnare. Den har ett uppladdningsbart batteri som kan öppna ditt garage under strömavbrott och har en överlägsen livslängd garanti på motor och bälte. Detta garage dörröppnare har en rik funktion paket som ger dig allt du behöver, inklusive en kraftfull motor som kommer att lyfta nästan alla garageport och smartphone-anslutning som låter dig styra dörren på distans. Det har Chamberlain vanliga solid konstruktion som ska leva upp till den generösa garantin. Det är lätt en av de bästa på marknaden och värdig vår högsta utmärkelse.

Öppnare Design

Chamberlain Whisper Drive har en inbyggd reservbatteri som förser öppnaren med upp till 20 öppningscykler i en 24-timmars avbrott period. Batteriet piper, ungefär som en rökdetektor, när det är nästan slut. Att ha en reservkraftkälla för att lyfta din garageport är en trevlig bekvämlighet, men om du någonsin behöver öppna dörren och öppnaren är slut, kan du alltid använda den manuella frigör att öppna garageporten på gammaldags sätt.

Detta Chamberlain garage dörröppnare har ett rykte om tyst drift. Hemligheten är i sin bältessystem, som liknar en stålbältdäck, med flexibla stålkorder vävas in i bältet. Detta ger öppnaren kapacitet för styrka och nära tystnad. Systemet tar bort eventuella behovet av separata inköp av en minskning av bullret kit.

Detta 3/4-hästkrafter öppnare kan öppna tunga dörrar, även dubbelt så breda, transport-house-stil dörrar med massor av tillsatt träslöjd. Det är viktigt att notera att om du har en extra lång dörr, mer än 7 fot lång, måste du få en 8- eller 10-fots förlängningssats.

Whisper Drive Plus är kompatibel med MYQ automationssystemet, som är en sändare och mottagare som gör att du kan styra din garageport, belysning och andra växlar med din smartphone. Detta innebär att du kan iscensätta en kedja av händelser från bilen. Om du vill ha en hall eller kontor ljus att komma på när du anger ditt garage dörren så att du inte behöver komma hem till ett mörkt hus, kan du göra det hända med den medföljande fjärrkontrollen.

Du behöver köpa huvud MYQ systemet separat. Även om detta öppnaren fungerar felfritt med MYQ, om bilen är äldre än 2012, kan du ha några problem att få garage öppnare att arbeta med Homelink eller Car2U integrerade system.

Safety & Security

En garageport är en stor farstun för ditt hem och kan vara en potentiell säkerhetsrisk, speciellt när du lämnar garagedörren öppen. Vissa brottslingar har varit kända för att hitta sätt att knäcka din öppnare kod för att bryta in i ditt hem genom garaget. Chamberlain Whisper Drive använder ett rullande kodsystem för att omintetgöra potentiella tjuvar. Ett garage dörröppnare med en rullande kodsystem sänder en annan kod varje gång så att hackare har ingen chans att spela in din kod och använda den senare för att ange ditt garage. Detta garage öppnare har också en manuell låsfunktion, så att du kan förhindra brottslingar från att försöka öppna den.

De bästa garageportsöppnare innefattar effektiva mekanismer för att stoppa stängningsförloppet vid första antydan att någon kan vara i dess väg. Whisper Drive använder en infraröd stråle över bottnen av dörröppningen och omedelbart stannar och vänder stängningsförloppet om strålen korsas eller om dörren kommer i kontakt med någonting.

Öppnaren levereras med en fjärrstyrning system så att du kan ange ditt garage även om du tappar bort dina fjärrkontroller. Detta garage dörröppnare kommer med två tre-knappars fjärrkontroller. Väggen konsolen har en upplyst, överdimensionerad knapp, som är lätt att slå, även om dina händer är fulla av matkassar.

De två 100-watts lampor är anslutna till en automatisk brytare som ger trygghet när du går in i garaget. Kontrollpanelen har en inbyggd, rörelsedetekteringsljussensor med en 150-graders avkänning vinkel. Detta säkerställer att en tänds när du in i garaget, om du får nära den infraröda strålen vid dörren eller inte. Med denna öppnare, kommer du aldrig fastnar i en mörk garage. Du kan byta ut lamporna för högre eller lägre watt om du vill justera mängden ljus i ditt garage.

En av de bästa sakerna med Chamberlain Whisper Drive är att motorn och remmen är täckta med en livstidsgaranti och delarna är täckta med en fem års garanti. Jämfört med andra system är extremt generös. Det är skönt att veta att du är skyddad om bältet eller motor någonsin misslyckas. Eventuella problem som uppstår med garagedörren bör täckas under garantiperioden, så länge dörröppnaren är att skylla och det finns inte några problem med garageporten själv.

Chamberlain stöd reagerar. Företagets webbplats är välorganiserad och användbar. Om du förlorar din manual, kan du hämta en på produktsidan. Telefonsupport är tillgänglig och är det bästa valet om du behöver hjälp genast, eller, om du kan vänta, kan du maila dem att få ett svar på din fråga. De är ganska lyhörd så du ska inte behöva vänta mycket länge på ett svar. Det finns ett antal handledningar på hemsidan samt YouTube. Du kan hitta svar på många av dina frågor genom videoklipp.

Hårdvara

Detta garage dörröppnare överstiger förväntningarna i praktiskt taget varje kategori av våra garage dörröppnare recensioner. Den är utformad för att hantera tunga dörrar med 3/4-hästkrafter motor, och det lyser upp varje garage med 100 watt ljus på vardera sidan av dörröppnare. Det kan också lyfta dörren tyst, även när strömmen går. Den infraröda belysningssystemet och rörelsestyrda konsolen erbjuder underbar säkerhet. Par dessa funktioner med dess tyst drift och Chamberlain Whisper Drive är värt investeringen.

Garanti och support

Sammanfattning