gasspis – Electrolux 2017

Electrolux EI30GF35JS gasspis har ett utmärkt brännare val, en glidning ugn rack och tre års garanti på delar. 500-Btu-brännare är den mild av gas intervall vi utvärderade, och detta varmluftsugn har imponerande pekskärm skärmar. Detta område har en modern tvåfärgad utseende och lätt att rengöra finish.

Sammanfattning

Den primära brännaren är placerad i den högra fronten och utgångar 18.000 BTU av värme. Vanligtvis främre brännare är starkast, men den näst högsta brännaren finns på vänster bak och producerar 12.000 BTU av värme. Den vänstra främre brännaren har en 9.500 Btu betyg och högra bakre brännaren kan gå så lågt som 500 BTU, avrundning ut en utmärkt low-end sortiment. Denna låga Btu brännare är perfekt för försiktigt smälta mycket känsliga livsmedel, såsom choklad, som lätt kan bränna.

Centret brännare är långsträckt för stora kastruller och stekhällar. Även om du kan beställa en grillpanna för denna gasspis, men det kommer inte ingår i köpet. Den heltäckande gjutjärn galler kan diskas i diskmaskin. Spishällen yta är en djup brunn som lätt håller stora spill, och galler inte höjs över bänknivå, vilket gör det lätt att flytta tunga krukor mellan spishällen och bänkskivan.

Gasugnen 5-kubik-fot är den minsta av dem vi utvärderade. Det är en varmluftsugn och kan värma från 170 till 550 grader Fahrenheit. Den 13.500 Btu broiler kan variera sin temperatur mellan 400 och 550 grader. Displayen och kontrollpanelen är stor och ligger ovanför spishällen. På grund av sin storlek, visar det en hel del information. Du kan se vilka funktioner som finns tillgängliga på ett ögonblick utan att söka igenom manualer eller menyer. Det finns sex rack positioner och tre ställningar, bland annat en glid rack på kullager. Ugnsutrymmet är en intressant kobolt blå färg.

Medan ugnen inte har en ånga självrengörande alternativ, det finns alternativ för två-, tre- eller fyra-timmars värmerengöringar. Ugnen har en fördröjd start, och det finns en funktionsspärr för barnsäkerhet, en korrektur läge för att höja degar och sabbat läge. Lådan under ugnen håller kastruller och stekpannor. Ugnen fönster är ganska stora, och du kan se de flesta av interiören genom den.

Electrolux Garantier EI30GF35JS s delar och arbete under ett år. Om du registrerar gasspis, sträcker den delar garanti ytterligare två år. Electrolux kundservice är tillgänglig på vardagar via telefon eller e-post. Online chatt är också tillgänglig under typiska kontorstid, och kundtjänst medlemmar vi talade med var lyhörd och snabb. Du kan också få produkt- och garantiinformation på Electrolux hemsida.

Om du letar efter en konvektion sortiment med en stand-out utseende och brett temperaturområde, är EI30GF35JS ett bra alternativ. Även om det saknades en integrerad grill, ångrengöring och en värmande låda, är bättre än de flesta tre års garanti, är pekskärmen utmärkt och glider rack är bra för tunga rätter.