gasugnar – Trane 2017

Trane grundades 1885 i La Crosse, Wisconsin, av James Trane. Det var de kalla Wisconsin vintrar som tjänat som inspiration till James, och han uppfann ett värmesystem lågtrycks han kallade Trane Vapor värmesystem. Hans son, som var en mekanisk ingenjör, hjälpte honom att börja tillverkning i 1910. Genom tiden har Trane utvecklats för att tillverka luftkonditioneringssystem samt ugnar.

Energieffektivitet

Under 2008 Trane förvärvades av Ingersoll Rand. Förvärvet har gett Trane produkter en mer diversifierad global marknad, med 400 platser i mer än 100 länder. Med över 120 års erfarenhet, har Trane behärskar utformning och effektivitet gasugnar.

Trane erbjuder en mängd olika en- och två-stegs gasugnar. Av de 12 modeller, bara en är en modulerande gas värmeelement, vilket är betydligt mindre än de flesta av våra topprankade gas ugn leverantörer har. Modulerings modellen fungerar på ett AFUE betyget 97,3 procent. Trane har sex enstegs ugnar och fem tvåstegs ugnar. De enstegs ugnar “AFUE betyg varierar från 80 procent till 95 procent, medan de två-stegsmodeller utföra mellan 80 procent och 96,7 procent. Endast tre av Tranes gasugnar är certifierade av Energy Star.

Trane erbjuder inte en standardgaranti för sina gasugnar. Istället garantier varierar mellan 20 år och en livstid för värmeväxling. Samtliga delar garantier för gasugnar är under 10 år. För att få ett fullständigt skydd måste du registrera din produkt inom 60 dagar efter installationen. Du kan också uppgradera till en optimal utökad garanti, som omfattar arbets- och andra kostnader som inte täcks av tillverkarens garanti.

Den XC95M är det enda helt modulerande ugn som Trane tillverkar. Denna gasugn kalibrerar sig själv hela tiden för optimal prestanda. Det har en rating på upp till 97,3 procents verkningsgrad och är certifierad av Energy Star. Med en variabel hastighet fläkt justerar motorn hastigheten för att ge en konsekvent flöde av varm luft tyst. Denna gasugn avfuktar även luften vid behov och är kompatibel med ERVs, luftfuktare och luftrenare.

Tvåstegs-XV95 har fått betyget upp till 97 procent AFUE och Energy Star kvalificerad. Denna modell är billigare än Tranes modulerande gas ugn och fortfarande ger dig stora besparingar på din elräkning. Denna gasugn har en variabel hastighet fläkt som effektivt värmer upp ditt hem, och med ett isolerat skåp, driver ugnen tyst.

Garanti

Tranes XR95 gasugn ger högsta energieffektivitets för ett enda steg ugnen. Enheten har en 95 procent AFUE rating, se till att mer av de pengar du betalar på elräkningen är faktiskt används för att värma ditt hem. Ugnen använder en flerväxlad fläktmotor för att värma upp ditt hem effektivt och fungerar tyst tack vare den tunga stålskåp som isolerar ugnen.

Som ett långvarigt företag, Trane ger en variation av en- och två-stegs gasugnar. Medan företaget erbjuder bara en modulerande ugn, alla sina modeller är energieffektiva och hjälpa till att sänka den totala elräkningen. Med de robusta garantier och möjligheten att förlänga din täckning, kan du planera på effektivitet och tillförlitlighet med Tranes ugnar.

Model Styles

Sammanfattning