geografi spelprogram – Var i USA är Carmen Sandiego?

Var i USA är Carmen Sandiego, en produkt från The Learning Company, erbjuder den välkända spel integreras med en stor mängd intressanta statliga fakta. Denna geografi spelprogramvara inkluderar video- och musikklipp samt statliga historia. Det inte rankas högre eftersom mängden pedagogiska verktyg var begränsad. Det skall heller inte tillåta användare att öka eller minska svårigheten. Frågorna sträcker sig från att vara halv svårt att svårt. Barn i grundskolan kommer att lära en hel del ny information, men gymnasieelever har redan lärt sig mycket av den information som tillhandahålls.

ämnen som behandlas

Var i USA är Carmen Sandiego levererar en hel del tillståndsinformation genom sitt spel, inte bara platser men också mer komplex geografi ämnen som befolkningen, resurser och landområde. Även om denna produkt innehåller en mängd tillståndsinformation, är det begränsat i fråga om ekonomiska och sociala frågor. En annan anledning till varför det inte rankas högre beror på att det innehåller information om endast Förenta staterna. ClueFinders 4th Grade Adventure omfattar material från hela världen.

Studenterna kommer att lära sig genom att uppfylla misstänkta från hela USA. De kommer att svara på frågor och försöka hitta Carmen Sandiego. Det är ett effektivt pedagogiskt verktyg som både utbildar och underhåller.

Så länge du arbetar med Windows 98, bör installationen vara bra. Vi märkte i flera recensioner som människor hade svårt när du använder programvara med Windows XP eller senare. Programmet skulle frysa vid slumpmässiga tidpunkter. Det finns åtgärder som på nätet som kan hjälpa programmet att köras smidigt på Windows XP, men det finns ingen garanti.

Carmen Sandiego spel är mycket populära bland barn på grund av det roliga animationer och spänning i problemlösning. I denna geografi spel programvara, är barnen tas genom en rundtur i USA som de söker ledtrådar för att hitta Carmen Sandiego. Det brukade vara en serie på tv som involverade denna film, kan det hjälpa barn att hitta programmet mer spännande om de tittar på episoder i samband med att lära med programvaran.

De intressanta fakta som ingår i Var i USA är Carmen Sandiego är roligt och lärorikt för hela familjen. Det har sedan länge varit en favorit för geografi studenter. Programvaran är ganska gamla, men fortfarande spelbar med rätt operativsystem.

läromedel

Enkel användning

Kid Appeal

Sammanfattning