geringssågar – Hitachi geringssåg 2017 – Top Tens

Hitachi 10-tums 15-Amp Bevel kompoundgeringssåg har en lättviktsdesign och inkluderar geringssågar spärrar vid de gemensamma nedskärningar för träbearbetning.

Denna såg väger 26 pounds, vilket gör det till en av de lättare och mer portabla alternativ. Det är prissatt för hemma projekt och hobbyentusiaster, men kan också fungera som en lätt backup såg för branschfolk. En vadderad, hjälper varaktig horisontella grepp gör geringssåg mer stabil, bidrar till att kompensera tryck under sågning. Den mitra skala sträcker sig från 0 till 52 grader både till höger och vänster. Den innehåller geringssågar stannar vid 0, 15, 22,5, 31,6 och 50, en del av de vanligaste snitt i träbearbetning.

Den koniska skicklighet vinklar intervall till 45 grader åt vänster, med koniska stopp ingår för att göra exakta snitt. Observera att detta inte är en dubbel-vinkelsågen. Dess låga vikt kan göra det lättare att flytta runt ett arbetsrum eller projektplatser. Den medföljande handtaget ger en mer portabel design också. Den har en kompakt storlek på 15 x 13 inches.

Den inbyggda dammuppsamlare bör bidra till att hålla din arbetsplats renare. Sågen levereras med en tillverkare femåriga verktyg garanti, som är en fast garantiperioden. Den har en svängbar staket för ökad noggrannhet och stabilitet. Den mjuka startmotorn ska bidra till att förbättra noggrannheten, säkerheten och stabiliteten. Den elektriska paus bör också bidra till sågen säkert och öka precisionen. Den utökade staket höjer till fyra inches för vertikal skärning.

Som med alla geringssåg, rekommenderas att kalibrera dina vinklar på en skrot trästycke före styckning. Alla geringssåg kan inte erbjuda omedelbar noggrannhet ur lådan. Dessutom, om du konsekvent arbetar med breda skivor, kan du behöva en större såg eller ett mer kraftfullt. Hitachi har en fem-tums avverkningskapacitet. Det kan vara mer perfekt för smalare skär som trim eller listen snarare än bredare skär som bred trall. Avfasning justering kräver en metrisk nyckel, som kan vara obekvämt för vissa. Medan Hitachi gör en geringssåg med en inbyggd styrning laser, gör denna modell inte är utrustade med ett. Denna såg också inte har en sladdlös alternativ, vilket begränsar dess bärbarhet.

Hitachi 10-tums geringssåg kan vara ett bra värde för frekvent men inte tung användning. Det bör fungera bra för hemmet förbättring hobbyister och lekmän.