gitarr lektion programvara – eMedia Rock Guitar for Dummies, 2017

Ett av de enklaste sätten att lära sig gitarr är att börja med en elektrisk gitarr. Men få gitarr lärande program skräddarsydda lektioner till denna unika gitarr. Lyckligtvis eMedia Rock Guitar for Dummies är enkel gitarr lektion programvara som lär dig elgitarr tekniker genom jämnt tempo lektioner och hitlåtar.

lektion Täckning

Mjukvaran saknar framsteg spårning, och det finns bara 30 låtar att behärska. Lektionerna känns som PowerPoint bildspel med mindre interaktivitet och programvaran inte grad resultatet, eftersom många program gör. Å andra sidan, de lärdomar täcker den grundläggande information som varje gitarrist behöver veta, och varje lektion följs av en låt som förstärker din inlärning. Med sina praktiska lektioner och utmärkt utbud av låtar, eMedia Rock Guitar for Dummies tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Med över 70 lektioner, eMedia Rock Guitar for Dummies ger nybörjare de färdigheter de behöver för att lära sig att börja spela elgitarr. Formatet är inrättat som ett bildspel; gitarrister läsa lektioner och öva varje princip innan vi går vidare. Många bilder inkluderar videodemonstrationer, instruktör anteckningar och musikaliska ackompanjemang. Styrspåren inte använder en metronom, så det är svårt att följa och hålla jämna steg med instruktören.

Lyckligtvis kan du använda metronomen och animerade greppbrädan för att hålla upp. Rock Guitar for Dummies innehåller också en digital tuner och inspelare, och medan du tränar, kan du justera tempot. Några av låtarna inkluderar ett helt band ackompanjemang så att du kan höra din gitarr mot resten av låten. Slutligen finns det några mindre spårningsverktyg, särskilt när du lär och öva skalor.

Denna gitarr programvara utnyttjar datorns mikrofon för att lyssna på dig spela, men det följer inte upp din behärskning eller framsteg. Det kommer bokmärke din plats i programmet, men det kommer inte klass resultatet innan du flyttar till nästa lektion. Eftersom detta program är inriktad på början gitarrister, lektionerna inte täcka en del av de teoretiska kunskaper som blivande musiker behöver lära sig. Lyckligtvis finns det en detaljerad termer ordlista och en komplett ackord ordbok. Du kan också skriva ut någon av de lärdomar eller låtar, och du kan alltid vara säker på din gitarr låter rätt med det datoriserade gitarr tuner.

Även Rock Guitar for Dummies har ett alltför förenklat gränssnitt, vi vill att det är lätt att använda. Du kan titta på video, lyssna på ackord eller justera tempot i ackompanjemang genom att klicka på tillhörande bild i varje lektion. Det är lätt att navigera mellan lektioner, sånger och bilagor. Programvaran inte lyssna på dig medan du spelar gitarr som många andra topprankade program gör.

Öva Verktyg

Rock Guitar for Dummies har ett komplett utbud av extrafunktioner, inklusive höger- och vänsterhänta inställningar. Det finns ett ackord ordbok och en ordlista för att hjälpa dig när du behöver en snabb repetition. Det finns en handbok och avsnittet Vanliga frågor för att hjälpa dig med alla mjukvarurelaterade problem du kan ha, och om du behöver ytterligare hjälp, kan du nå kundtjänst via e-post och telefon.

Om du är en nybörjare till den elektriska gitarren, eMedia Rock Guitar for Dummies är enkel gitarr lektion programvara som kan lära dig de grundläggande färdigheter du behöver för att börja spela elgitarr. Det innehåller över 70 lektioner presenteras som ett bildspel, men det saknar verklig prestanda spårning. Men framtvingar det fundamenta genom att lära dig schlagers, så är du redo att visa upp för dina vänner på nolltid.

lektion ackompanjemang

Hjälp och support

Sammanfattning