glassmaskiner – Cuisinart ren njutning 2017

Det är ingen hemlighet att de flesta av livsmedel från mataffären innehåller konserveringsmedel och syntetiska hormoner. Det är heller ingen hemlighet att alla älskar glass. Glass makers en helig medelväg mellan färska livsmedel och söt, is-gräddig godhet. Glassmaskiner som Pure Indulgence kan du kontrollera ingredienserna utanför mejeriprodukter och socker för att tillgodose speciella dieter eller födoämnesallergier. Med en hemgjord glass maker, kan du göra mjölkfri glass eller fryst yoghurt med mjölkersättning och skapa dina egna smaker.

Frys Essentials

Vinnaren av vår Top Ten omdömen om Silver Award är Cuisinart ren njutning, eftersom experimentera med denna glassmaskinen är tillräckligt enkelt för en övervakad sex år gammal. Bas- och halkfria fötter på maskinen är robust nog för att förhindra tippning eller olyckor. Denna maskin är lång, men den rektangulära designen innebär att den passar perfekt i skåp.

Göra hemlagad glass med den här maskinen kräver lite förberedelser. Icke-toxiska kylledningar innerväggar frysen skålen för att fungera som fryskomponent. Så lagra frysskålen är det enda preparatet du behöver göra, men tänk på hur mycket utrymme du har i frysen för att lagra skålen hela tiden. Om du inte hålla frysen skål i frysen, måste du kyla skål under minst sex timmar.

När skålen är helt frusen, placera två liter frys skål inuti basen av rostfritt stål. Blandnings arm passar i frysen skål och snurrar med skålen. Pure Indulgence är snabb och tyst jämfört med liknande modeller. Skopglassmaskiner vi stött tog ungefär en timme för att göra glass medan denna elektriska glassmaskinen tog bara 40 minuter. Beroende på hur du gillar din glass, kan ren njutning göra två liter mjukglass-texture glass snabbare än du kan köpa glass från affären. För hårdare glass, måste du frysa blandningen före och efter kärning.

Liksom många frys skål modellerna är ren njutning består av fyra delar: en bas, frys skål, dasher och lock. Tyvärr finns det inga tål maskindisk delar. Men sanering kräver endast en våt pappershandduk och lite diskmedel. Basen har en slät metallfinish som sällan berör glass och resten av maskinen är gjord av mjuk plast.

Denna glassmaskinen kan blanda upp till två liter glass. Detta kan inte vara mycket för en stor grupp, men blandningen expanderar när frysta, så du kanske vill hålla utkik efter någon svämma över. Detta betyder bara en liten extra städning för locket. Typiskt, stampen och frys skål är de enda delar av maskinen som berör glass.

Prep & Sanering

Pure Indulgence ser större än den egentligen är. Stående på 11,2 inches hög och 8 inches bred, betyder den fyrkantiga form kompletterar andra apparater i förvaring. Eftersom glassmaskiner är inte normalt en daglig apparat, är lagerhållning en viktig faktor.

Manualen för glassmaskinen har över 20 recept för glass, gelato, sorbet, frusen yoghurt och snöslask drycker. Du hittar även guider för att använda mjölk och sockerersättningsmedel i dina frysta desserter. Några utmärkande recept innehåller grönt te gelato, cantaloupemelon sorbet, pumpapaj glass och drycker som den bruna ko slask. Om du underhållande gäster, det finns recept för glass loaf, paj, läsk och parfaits. Det finns också fler recept på Cuisinart hemsida. I manualen får du receptet och näringsinformation som kalori, fett och kolesterol räknas.

Den minimala-väsen Cuisinart modellen är en av de bästa glassbarer vi granskat. Det tar bara lite förutseende nog att förbereda ingredienserna och frysen skål för att göra nya desserter. Det är en stor apparat att använda med barn på grund av sin storlek och robust bas. Glass är benägen att svämma över med den här enheten, men rensning är lika enkelt som att torka av mjuk plast med en våt pappershandduk och diskmedel.

Specifikationer

Sammanfattning