Golf GPS – metoden 2017

Garmin Approach G3 har en 2,6-tums anti-glare pekskärm. Det är en handflata enhet som har full funktionalitet, med en kompakt och slimmad design. G3 är en idealisk enhet för spelare som föredrar att gå kursen. Den metoden har en robust exteriör som tillåter dig att spela spelet utan att oroa dig att skada din golf GPS-enhet.

Approach G3 bidrar till att eliminera gissningar för dig, spelaren. Approach visar din position på en detaljerad, helt förinstallerade uppsättning naturligtvis kartor över hela Nordamerika och Latinamerika. G3 har en högkänslig GPS-mottagare som preciserar din position. Din positionsuppdateringar när du flyttar, så att du alltid vet din exakta yardage. Enheten är kompatibel med USGA regler, så det är turnering-klar, och det finns inga abonnemang eller setup avgifter för GPS-enheten.

Den metoden har en funktion som kallas trädgränsen Täckning, som kan hjälpa dig att navigera en kurs som hindras av träd. Denna funktion kommer att hjälpa dig att se där träd kantar din fairway, så att du kan justera bilden. Tryck på ditt mål är en användbar funktion som tillåter dig att mäta avstånd till din nästa skott i farten. Du kan röra någon punkt på antireflex displayen och Approach G3 visar det exakta avståndet till den platsen – fairway, fara, landning område, eller främre, mellersta och baksidan av den gröna. Enheten kan även ringa in stiftet med Green View, för exakt yardage.

Dessutom Garmin Approach G3 har en digital styrkort, så att du kan följa dina framsteg och läsa och granska poäng på din dator efter din runda. Garmin också regelbundet uppdateringar av befintliga kurs kartor och även lägger till nya kurser.

Garmin Approach G3 är ett välutrustat golf GPS-enhet. Priset är ganska rimligt med tanke på dess stora pekskärm. Liknande anordningar ofta kostar mycket mer än G3.