gps – Garmin Edge 705

Ta din kondition och friluftsliv till nästa nivå. Edge 705 från Garmin är speciellt utformad för cyklister. Med avancerade funktioner som en inbyggd pulsmätare och avancerade kartläggning och vägledning kapacitet, fungerar denna rekreation GPS-enhet för nästan alla tillfällen eller behöver.

Sammanfattning

Den helt svart exteriör sätter Edge 705 bortsett från dess konkurrens. Till skillnad från sin föregångare, Edge 705 har en skärm i fullfärg med kartor för att få dig från punkt A till punkt B.

Garmin Edge 705 har utformats med ett specifikt syfte: att hjälpa cyklister navigera och tåg. Inte ens med tanke på att, är Edge 705 fortfarande en fullt kapabel GPS även om du inte cykel.

Alla idrottare som tar sin utbildning på allvar vet hur viktigt hjärtfrekvens är. Edge 705 levereras med en inbyggd pulsmätare. Detta innebär att du kan ställa in din träning, rita en kurs, och hålla koll på körsträcka allt från samma enhet. Efter träningen kan du se alla dessa data samtidigt, så att du vet precis hur hårt du måste arbeta för att klättra that hill, eller ens att kullen var 2 miles lång och du fick 1000 fot höjd. The Edge är också kompatibel med utvalda effektmätare för att möjliggöra ännu större flexibilitet för träning.

Edge 705 kan du läsa kartor i minnet till skillnad från sin föregångare 305. Detta gör det möjligt att se exakt var du är, vare sig på ett spår eller stadsgata, och hur man får dit du ska med sväng för sväng riktningar.

Den inbyggda 176 x 220 färgskärm visar all viktig information på en lättläst skärm. Informationen som visas är också anpassningsbara så att du bara se vad du vill se, där du vill se det.

Edge 705 har en microSD-kortplats som tillåter dig att lagra information, kartor, träning och kurser. Om du vill dela dina turer med en kollega ryttare, finns det inget behov för datorer, eller till och med kablar. Edge 705 kan skicka rida data trådlöst till andra 705 enheter.

De sakkunniga granskare gillade Garmin Edge 705. Även om det har utformats särskilt för cyklister, den rikliga funktioner gör Edge 705 en solid val nästan vem som helst. Den är liten nog att ta vandring och har förmågan att läsa kartor. Gatunavigationskartor kan också laddas i minnet och det kommer att ge funktioner som en i bilen GPS-enhet. Edge 705 uppnås också satellit lås snabbare än någon annan GPS-enhet testas.

Användarna gillade den kompakta storleken på Edge 705. De flesta användare som har köpt den här var cyklister, även om några köpte den på dess funktioner enbart. Många av de användare som har köpt den använde den för mer än bara sin cykeldator. De använde den för sådan verksamhet som geocaching och stads navigera.

Garmin Edge 705 kan vara en nischprodukt avsedd för en specifik publik, men dess liten design och gott om funktioner gör det till en fast GPS val för vem som helst.