gps – Garmin Nuvi 58Lmt 2017

Garmin Nuvi 58LMT är en bil GPS med förinstallerade kartor över USA och Kanada. Den har en 5-tums färgskärm som kan ställas in i liggande eller stående läge. Även om det inte har någon premiumfunktioner, som Bluetooth eller en kapacitiv pekskärm, har det alla viktiga funktioner du behöver för att börja navigera.

Sammanfattning

Nuvi 58LMT bästa egenskap är dess livstid kartuppdateringar. Du kan ladda ner nya kartor på enheten från Garmins webbplats utan extra kostnad när du vill. Om du vet att du kommer att hålla GPS för ett par år, är det bäst att köpa en modell som Nuvi 58LMT som har livstidskartuppdateringar.

Eftersom Nuvi 58LMT har en inbyggd trafikmottagare, kommer du inte att använda din smartphone för att kontrollera trafiken. Du kan göra det direkt från enheten. Detta är Garmins grundläggande trafiktjänst, så det uppdaterar villkor var femte minut istället för var 30: e sekund som Garmins deluxe trafiktjänst.

Liksom resten av Nuvi raden, har 58LMT 10 miljoner intressanta platser. Av de tre stora GPS varumärken Garmin erbjuder för närvarande flest poäng av intresse. Detta betyder att du har en god chans att hitta hotell, restauranger eller bensinstation som du letar efter.

Eftersom anordningen kan orienteras antingen vertikalt eller horisontellt, kan du montera 58LMT i bilen på det sätt som verkar minst påträngande. Den har en två-timmars batteritid, så om du vill koppla ladda en annan enhet, kan du fortfarande få vägbeskrivningar.

Den 58LMT har inte premium-funktioner skröt av de bästa navigering GPS-enheter. Den saknar röststyrd navigering, som är en av de mest praktiska funktioner en premie GPS har. Den 58LMT har inga Bluetooth-funktioner heller, såsom högtalar funktionalitet.

Denna GPS-enheten har en resistiv pekskärm, inte kapacitiv. Resistiva skärmar är mindre känsliga än kapacitiva pekskärmar och kan inte nypa att zooma.

Garmin Nuvi 58LMT är inte för föraren som vill ha alla bekvämligheter, men det ger livstid kartor uppdateringar, en beprövad konstruktion och fria trafikuppdateringar. Det kommer att ger huvuddragen allt du behöver i en bil GPS.