grafisk design mjukvara – Photo 2017

ArcSoft s Photo är ett grundläggande program som du kan använda för att skapa grafisk design. Programvaran har ett liknande gränssnitt till de flesta Graphic och fotoredigeringsprogram, vilket gör det lätt att hitta verktyg och använda dem. Du kan även få tillgång till instruktionsboken från i programmet, som kan vara till hjälp för svåra uppgifter.

Sammanfattning

Den grafiska design mjukvara kommer med några illustration verktyg som du kan använda för att skapa mönster, inklusive flera ritverktyg. Med penseln, kan du justera storleken och färgen på det och skapa dina egna penslar. Medan programvaran har ett pennverktyg, det bara fungerar som en ritning redskap och erbjuder inte vektorfunktioner. På samma sätt behöver programmet inte har vektor borstar eller spårning.

Den grafiska programvaran har ett brett urval av teckensnitt stilar och förmågan att anpassa färg, storlek och vikt. Med över 670 typsnitt, kan du skapa olika textdesigner eller lägga till bildtexter till dina bilder. Du kan också ändra typsnitt, former, bakgrunder eller ens bilder genom att justera opaciteten eller genom att lägga till gradienter till dem.

Denna grafiska design program utesluter flera användbara illustration verktyg och funktioner. Snarare än anställa galler, anpassade stödlinjer och knäppa inriktning, endast programvaran använder en linjal. Om du lägger till text till en konstruktion, behöver du inte möjlighet att få texten inslagna. Det skall heller inte erbjuda en Pantone Swatch, som skulle se till att färgerna på skärmen verkar samma efter utskrift. Vidare är programvaran inte är kompatibel med tabletter.

Medan programvaran släpar efter i illustration verktyg, erbjuder några användbara fotoredigeringsmöjligheter. Du kan välja mellan 49 fotofilter och tillämpa dem på dina bilder eller skapa en levande bild med hjälp av HDR imaging. För låg kvalitet, kan du använda redigeringsverktyg för att korrigera belysningen i bilden eller ta bort brus. Programvaran har även verktyg som stärker en bild eller försköna dina motiv genom att ta bort fläckar, rynkor eller fläckar.

Medan programvaran har flera fotofilter som du kan lägga till dina foton, saknar grundläggande redigeringsverktyg. Programmet utesluter innehållsmedveten skalning, perspektiv-baserad redigering, mask verktyg och automatisk linskorrigering, som alla hjälper dig att skapa bilder med hög kvalitet. Dessutom har programmet inte har kapacitet att skapa animerade GIF, göra panoramabilder eller använda gruppbearbetning för att tillämpa samma redigera ett antal bilder.

Programmet har några supportalternativ i tillägg till in-applikationssupport. Webbplatsen har forum, samt videosjälvstudier för att lära dig hur du använder programvaran. Dessutom listar hemsida en e-postadress för teknisk support om du behöver ytterligare hjälp.

För att skapa bästa grafisk design i dina projekt och foton behöver du ett stort utbud av fotoredigering och illustration verktyg. Tyvärr erbjuder Photo begränsade verktyg och endast har kapacitet att skapa grundläggande grafisk design och foto redigeringar.