handelskonto tjänster – Cayan 2017

Cayan, tidigare Merchant Warehouse, erbjuder både differentierad och interchange-plus prissättning alternativ. Dessutom priserna denna säljare korttjänst ger är mycket bra. Även om det gjorde högt när det gäller tjänster och kundservice, rankad företaget låg i våra tester öppenhet.

Sammanfattning

Under vår forskning, fick vi offerter för interchange-plus och differentierad prissättning från varje företag. Bland dessa, Cayan skattesatser var en av de bästa med 0,28% och 1,54% för kvalificerade betalkort och kreditkort för sina differentierad planer och 0,20% + $ 0,10 för interchange-plus, som är bättre än genomsnittet.

Denne köpman tjänst som utförs exceptionellt bra i avgifter samt erbjuder de lägsta månadsavgift på lineupen på $ 4,95. Dessutom är ingen månads minimum som krävs, även om du betalar $ 99 årsavgift PCI-efterlevnad. Cayan pris garanti och pris match affär se till att du får den bästa räntan på marknaden från denna säljare tjänsten.

Om du behöver på nätet handelsfartyg tjänster utöver i person transaktioner kan Cayan etablera en betalning gateway för dessa transaktioner. När du vill köra både personer och transaktioner på nätet, måste du ställa in två olika konton. Månadsavgiften är $ 10 för gateway. Dessutom Genius API Cayan ger låter dig anpassa online-portal, om du är tekniskt kunniga.

Även representanter vi talade med var uppmärksam och kunniga, fann vi Cayan saknade insyn. Företaget inte publicera information om sina avgifter och kostnader på sin webbplats, och när vi kontaktade företrädare flera gånger via telefon och via e-post, den information som saknade konsekvens. Medan citattecken var inkonsekvent, kundsupport var bra. Du kan kontakta representanter med grundläggande frågor via telefon, e-post och via chatt.

Cayan har EMV-klar terminaler, som är väsentliga i oktober 2015. Cayan kan tillhandahålla dessa terminaler för $ 139, vilket är ett lägre pris än många andra öppna tjänster. Tjänsten strävar också efter att hålla jämna steg med den senaste tekniken genom att acceptera metoder som använder NFC-teknik, såsom Android Pay och Apple Pay.

Ställa in ett konto med Cayan är lättare än genomsnittet. Du skickar helt enkelt din ansökan online och installation tar en arbetsdag. När ditt konto har godkänts, kan du bearbeta transaktioner snabbt; Det tar ungefär en dag att sätta in pengar på ditt bankkonto.

Cayan erbjuder prissättningsmetoder att välja mellan, nämligen differentierad prissättning och interchange-plus prissättning. Detta alternativ, parat med låga priser och EMV-klar terminaler gör Cayan ett bra alternativ för småföretag handelskonto tjänster.