handgjorda marknad – Big Cartel 2017

Big Cartel kan betraktas som en handgjord marknaden eftersom det är värd för en uppsjö av handgjorda varor, men det kan också klassificeras som en e-handel leverantör. I själva verket skulle vi säga Big Cartel gynnar eCommerce beskrivning eftersom det tillåter dig att ha en egen personlig butik med några länkar tillbaka till andra butiker. Du är din egen enhet. Denna inställning gör det fantastiskt för konstnärer att skapa en online-butik som de kan länka till från sin blogg eller hemsida utan att behöva oroa andra leverantörer på marknaden stjäla deras verksamhet.

Sammanfattning

Det är ingen hemlighet Big Cartel är mycket fokuserade på säljare i motsats till köpare. I deras ögon har de gett en plats där för att effektivt sälja din produkt, så att interagera med köparen är i domstol. För en månadsavgift, kommer Big Cartel ge en e-handelsplats för dig att sälja handgjorda objekt till ditt hjärta innehåll. Sajten är helt anpassningsbara: format, färger, layout, bilder, etc. Men den verkliga clincher är Big Cartel lättanvända backend programvara. Bakom kulisserna på din webbplats, kan du spåra inventering, hantera försäljning, skapa rabattkoder och mer med en knapptryckning. Du kan använda en egen domän, infoga Google Analytics och länk till din sociala medier. Som vi sade, är allt customizable. Bäst av allt, kommer din butik på nätet har en ren och professionell närvaro som saknas med några andra hemgjorda marknadsplatser.

Men eftersom Big Cartel gynnar säljaren befolkningen, kan köpare har svårt att navigera genom alla butiker på Big Cartel hemsida. Du kan begränsa sökningen till handgjorda föremål, men då är du hälsade med en lista över butiker utan extra sökfunktioner. Du kan fortfarande kontakta säljare för anpassade objekt eller frågor, men när du checkar det kommer att ske genom att särskild butik och du kommer inte att se några andra objekt som du kanske har lagt i din varukorg från olika butiker.

Big Cartel fokuserar inte på handgjorda föremål, istället tillåter någon typ av online-återförsäljare för att använda deras tjänster. Men när du begränsa antalet butiker till handgjorda arenan, du har massor av kvalitet handgjorda objekt att välja bland. Återigen kan söka igenom alla de olika butikerna vara tidskrävande, men eftersom Big Cartel har en mer professionell inställning än andra handgjorda marknadsplatser, kommer du att hälsas med vackra objekt i stället för en blandning av eleganta och listig utseende produkter.

Big Cartel hjälp och stöd är fullpackad med informativt innehåll och frågor. Om du inte kan hitta svaret på din fråga via instruktionsbok eller frågor forum, kan du kontakta dem direkt via e-post måndag-fredag, från 09:00 till 18:00 EST.

Big Cartel är ett utmärkt val för att sälja handgjorda produkter på nätet, i synnerhet om vi inte vill att konkurrensen i en traditionell handgjord marknadsplats. Men på grund av den bristande sökfunktion från Big Cartel hemsida, kan vi inte anser det bästa stället att köpa handgjorda artiklar online. Det är alldeles för tidskrävande att bläddra igenom varje enskild butik. Med detta sagt, om du säljer handgjorda objekt i en typisk hand marknaden och vill ställa dig själv på ett mer professionellt ljus, skulle Big Cartel vara e-handelsplats att använda.