handgjorda marknad – Ecrater 2017

eCrater är en 100% gratis online hand marknaden. Till skillnad från konkurrenterna är eCrater mindre kreativa och mer ett sätt för säljare att ha en personlig skyltfönster. Om du har en eBay-verksamhet, kan denna webbplats att skapa ett professionellt utseende butik att rikta kunder. När du har skapat ett konto kan du börja lista artiklar på nolltid.

Sammanfattning

Alla inköp görs via Google Checkout. Vi älskar Google Checkout, så vi älskar denna inställning. Med Google Checkout varje köp är ansluten med ditt Google-konto. När du har gjort ett köp får du ett e-postbekräftelse på några sekunder och du kan spara kreditkortsinformation utan att behöva oroa säkerhet. Flera webbplatser använder Google Checkout som deras form av e-handel, så om du inte redan har ett Google-konto setup, skapa ett nu kommer att spara tid i framtiden. När du har lagt objekt till din vagn, behöver du inte ange i olika information för varje specifik butik, Google Checkout ber bara för din information en gång och sedan delar upp betalningen mellan butiker.

Du kan kontakta enskilda försäljare på eCrater för anpassade handgjorda presenter, men det finns ingen möjlighet att spara dina favoritobjekt för att visa vid ett senare tillfälle. Det enda sättet att spara objekt är att sätta dem i din varukorg. sökfunktion eCrater s är också ganska primitiv, så att du kan söka efter kategori, nyckelord och prisklass, men det är det. Du kan inte söka efter säljare, färg eller mest populära produkter.

Eftersom eCrater är en gratis onlinebutik Builder, har det en omfattande backend med administrativa verktyg som gör att du kan anpassa utseendet på webbplatsen, marknadsföra dina produkter genom Googles produkter och hantera fraktzoner och moms. Du kan även importera allt innehåll från din eBay-konto, inklusive feedback, förtecknade och lagra politik.

I grund och botten är eCrater en lätt plats att lista produkter till försäljning utan noteringskostnader. Om du redan har en följande av trogna kunder för dina handgjorda objekt, skulle eCrater vara ett alternativ att bryta sig loss från en handgjord marknadsplats som laddar att lista och tar en provision av sålda artiklar. Men eftersom eCrater är inte en kreativ gemenskap, det saknas folklig känsla av de bästa handgjorda marknadsplatser.

eCrater inte är specialiserade på handgjorda föremål, istället främja produktkategorier allt från konst och samlarobjekt till kameror och filmer. Deras konst, hantverk och hem och trädgård kategorier är de som skulle närmast jämföra med konkurrerande handgjorda marknadsplatser. Båten kategorin sedan delas upp i flera underkategorier. Vad eCrater saknar i hand specialisering, gör upp i val. Dess hantverk kategori är full av handgjorda presenter, handgjorda kort och mer. Vi önskar bara att det fanns ett bättre sätt att navigera genom objekten.

För att kontakta eCrater, är det enda alternativet e-post. De har en FAQ sida och forum med aktuella ämnen, men det enda direkta sättet att eCrater är genom e-formuläret som finns genom att klicka på kontaktlänken längst ner på varje sida. Om du har frågor om produkter, skulle vi kontakta säljaren direkt.

eCrater är en bra lösning för att skapa din egen handgjord marknaden. Deras lättanvända verktyg, anpassningsbara skyltfönster och marknadsföringsmöjligheter gör att skapa din egen webbutik enkelt. Eftersom eCrater är inte en handgjord samhället, kommer du missar att “community” atmosfär, men vi tror att gratis listor och ingen provision tas ut av dina inkomster gör upp för det.