handhållen dusch – Moen 2017

Den Moen Banbury handdusch är en traditionellt utformad handhållen dusch med fem separata sprutmönster och en stark Vattentrycket. Den finns i en spot-resistent satin nickel finish, vilket är användbart om du inte vill spendera din tid skiner upp krom fixturer. Finishen är också omfattas Moens begränsad livstidsgaranti, som säger att målet inte kommer att korrodera, matt eller rost även med daglig användning. Trots skönheten i finish, Moen tenderar att använda en rad av plastdetaljer, och plast vanligtvis inte står sig väl. Men företaget erbjuder en garanti på denna produkt.

Längre än de flesta duschslangar, är slangen på Banbury handhållen dusch en full 60 inches, vilket ger dig gott om utrymme att röra sig och nå dina nedre extremiteterna. Detta gäller även om du är hög, vilket är ett problem med handdatorer som har kortare längder. Slangen är också gjord av kink-fri metall, så du behöver inte oroa dig för en krök i ledningen som kan nypa vattenflödet bort under användning. Däremot slangen inte mycket ge, så att du fortfarande kan finna det besvärligt att hantera.

Även om Banbury handhållen dusch hävdar att det finns fem olika inställningar, det finns faktiskt tre huvudinställningarna med två av de ytterligare inställningar vara en kombination av de viktigaste funktionerna. Den fullständiga sprayen tillåter vatten att skjuta igenom de största hålen i dusch. Dimman härmar ett vattenfall dusch eftersom det omfattar ett så stort område. Slutligen arbetar pulserande massage speciellt där du pekar strömmen. Om du tenderar att ha lågt vattentryck där du bor, kan du inte att kunna skilja mellan de olika inställningarna så mycket som om din bostad har en kraftfull vattentryck.

Banbury handhållen dusch endast ger ut cirka 2,5 liter per minut vid full kraft. Även om detta är klassificerat som en lågt flöde dusch fixtur, fortfarande inte kan uppfylla kraven på vattenrestriktioner i vissa områden. Enheten är tillräckligt stor för att ge all-over vatten täckning när du duschar, men det är inte så stor att det är svårt för små händer att styra dusch när den används.

Om du vill ha en enkel konstruktion med en tuff exteriör är Moen Banbury handdator dusch som du kan tänka, men du bör vara medveten om de plastdelar som kan drabbas slitage. Den handhållna dusch erbjuder tillräckligt inställningar för att hålla dig bekväm när du dusch, men dusch fixturen är enkel att använda och lätt att underhålla.