hårborttagning system – mig Smooth, 2017

Me Smooth Professional At-Home hårborttagning enhet inaktiverar försiktigt folliklar så att håret faller ut, vilket minskar tillväxten och lämnar dig med slät hud. Genom att använda en kombination av intensivt ljus och radiofrekvens, använder systemet mindre ljus än liknande enheter och kan användas överallt på huden och hår toner.

Detta Elos hårborttagning fungerar genom att kombinera radiovågor med ett intensivt ljus som värmer hårsäckarna. Enheten fungerar också som en rakapparat, vilket sparar på bekostnad av att behöva köpa en separat enhet. Kontroller för hårborttagning systemet på basen och inkluderar strömbrytaren, val av epilator eller rakapparat, kassett styrka och intensitet. Basen inkluderar också en vagga att vila enheten när den inte används.

Hårborttagning enhet avger ljusblixtar automatiskt utan att behöva trycka en trigger. Det skall heller inte använda stansningssystemet som är vanligt i andra IPL system. Av denna anledning, du helt enkelt hålla enheten pekade i rätt läge och flytta den långsamt i den riktning du vill gå.

Förbereda huden innan du använder en hårborttagning enhet är vanligt. Den här kommer med rekommendationer för både dem med naturligt ljus eller mörk hår. De med mörkt hår bör raka eller vax innan du använder denna hårborttagning enhet, medan naturligt ljushåriga personer ska vaxa eller epilera. Om du planerar att använda den på ansiktet, måste du vax eller plocka håret från området först.

Med detta system, måste du kontrollera din hud för känslighet innan du använder enheten. Du måste raka innan du använder hem pulsad systemet lätt hårborttagning för att låta enheten har bättre kontakt med hårsäckarna. För maximalt resultat, måste du använda den här enheten på veckobasis under sju veckor.

ME Smooth Professional Hemma hårborttagning enhet ger ett snabbt, smärtfritt sätt att ta bort oönskat hår och fungerar på både kropp och ansikte. Den är lämplig för alla hår och hudtoner och ger intensivt pulserande ljus hårborttagning i tre inställningar för både kvinnor och män.