hd radio – Dual XHD7714

Dual XHD7714 är den dyraste bilstereo produkt vi ses. För att vara så dyrt hoppades vi att det skulle vara fler funktioner, men det var inget som vi inte hittade i andra HD radioapparater för lägre kostnad.

Sammanfattning

HD Radiomottagare funktioner på denna stereo liknar vad vi hittade på den andra bilen ljudsystem. Den har ett stort antal tillgängliga förinställningar för både FM- och AM-stationer. Dessa förinställningar kan innefatta multicasting stationer samt. ITunes märkning tillåter 50 låtar, vilket är det normala antalet för de flesta HD Radiomottagare om de har funktioner för att märka.

Denna produkt levereras med Bluetooth klar att använda. Du behöver inte köpa något extra för att göra det funktionella. bilstereo utrustning A2DP strömmande ljud, handsfree drift och nummerpresentation. När ett samtal kommer in, stannar den musiken och ringar över högtalarna. För att besvara samtalet trycker bara på knappen telefon. Den inbyggda mikrofonen fungerar bra under de flesta förhållanden. Det finns en port för att koppla in en extern mikrofon om du vill vara säker på att den andra personen kan höra dig.

USB alternativ för HD Radio är bekvämt. Den svårighet är hur stereo bestämmer låten ordning. Istället för att spela mappar eller låtar i alfabetisk ordning, spelar det dem i den ordning de kopieras till flashminnet. Det är frustrerande att försöka komma ihåg vilka filer kopierades i vilken ordning.

I likhet med de övriga Dual bilstereo, har denna HD Radio liknande funktionsknappen. Skillnaden mellan de stereo är platsen på skärmen. Knapparna är mindre på denna stereo eftersom skärmen är inte bakom kontrollpanelen. För att sätta in en CD måste du vända ner fronten. Detta kan vara ett besvär när du kör. När det gäller att förinställa stationer och ställa klockan för bilens ljudsystem, det är enkelt. Ställa in förinställningar är lika enkelt som att hålla ner önskad snabbvalsnummer. Klockan är jämförbara. Det handlar om att trycka på DISP, med hjälp av TUNE knapparna för att ändra timmar eller minuter sedan trycka DISP igen.

Displayen kan inte anpassas på denna HD Radio. För att växla mellan visningsalternativ tryck på DISP. Detta kommer att gå igenom de olika förinställda alternativ. För en iPod eller flash-enhet innebär det att du kan se: artist och titel, artist och album, förfluten tid och klocka eller spår och totalt antal spår. Du kan inte se klockan och titel eller spår och titel .; Dual erbjuder vanliga frågor, ett telefonnummer och en online-formulär. Det finns en begränsad garanti på produkten för 12 månader. Bruksanvisningen som medföljer denna produkt är omfattande och förklarar alla små detaljer som hur man ställa klockan och förinställningar. Manualen ger också instruktioner om hur du installerar radion i bilen samt kopplingsscheman.

Som bilstereo går, har Dual XHD7714 omfattande funktioner, inklusive inbyggd Bluetooth, men det är inte något som inte kan hittas någon annanstans. Prislappen är alltid en avgörande faktor när man köper en produkt så ta det in på kontot när man tittar på detta stereo.