hdtv antenn – Antenner Direct, 2017

Kabel och satellit-TV-tjänster kan kosta hundratals dollar årligen. Om du är ute efter att skära ner på kostnaderna, kan en HDTV-antenn som Clearstream Micron inomhusantenn från Antenner Direct vara en bra lösning. Koppling av en HDTV-antenn, kan en engångskostnad i stället för en månadsavgift, med streamingtjänster som Hulu Plus och Netflix spara massor av pengar i det långa loppet. Streamingtjänster har de flesta av dina favoritprogram, och antenner Direkt digital antenn kan ge dig tillgång till lokala nyheter, sport och annat innehåll som finns på Freeview lokala kanaler. Denna antenn har ett litet utbud och inte plocka upp så många kanaler som den bästa HDTV antennen men.

Sammanfattning

Clearstream Micron Antenn är en av detta företags mest populära antenner. Det faller kort av några av de bästa HDTV antenner vi testade dock. De flesta antenner är dual band, vilket innebär att antennen kan plocka upp VHF och UHF-signaler. Eftersom Micron plockar bara upp UHF-kanaler, oavsett hur nära du är en sändning torn, kommer du att gå miste om VHF-kanaler. Även om de flesta kanaler visas på UHF-bandet, vissa kanaler är endast VHF.

Utbudet på denna antenn kan vara bättre också. Den har en max utbud av bara 25 miles, medan de bästa HDTV digitala antenner vi testade kunde få upp till 50 miles. Du kan köpa en högre prisklasserna Clearstream antenn som har en större signal upptagningsområdet, men det kommer att bli en smula dyrare än några av konkurrenternas modeller.

Antennerna Direkt webbplats har några bra kundservice alternativ. Det ger en gratisnummer och ett e-postmeddelande att kontakta företaget. Chatt-funktionen fungerar bättre än de flesta HDTV antenn företag. Detta företag erbjuder också en standard ett års garanti på dessa antenner.

Clearstream Micron inomhusantenn har ett par brister. Men om du inte behöver en antenn med en stor signal upptagningsområdet eller VHF-signal, kommer denna antenn fungerar bra för dig. Tack vare lyhörda chatt stöd, kan du räkna med att få snabba svar från Antenner Direct om du har en fråga om din antenn.