hdtv antenn – RCA HDTV Antenna 2017 – Top Tens

HDTV antenner är ett utmärkt sätt att gå för att få kostnadsfria lokala kanaler på TV: n. RCA ANT1600F kan plocka upp UHF och VHF-signaler, vilket ger dig ett bredare utbud av kanaler att välja mellan. Denna antenn har inte en förstärkare, men, och VHF-signalen kan bli starkare. Även om det inte har en ultratunn utseende, men det har en slimmad design och väger mindre än 3 pounds.

Sammanfattning

RCA ANT1600F antennen blir tveksam mottagning. Detta är en passiv inomhusantenn, så den inte behöver en strömkälla. Du ansluter helt enkelt koaxialkabel och du kommer att vara redo att gå. Koaxialkabeln är ansluten till enheten, vilket innebär att det inte är utbytbar; Det finns dock en adapter för extra längd.

Eftersom antennen inte har en separat strömkälla, kan den inte amplifieras, vilket begränsar dess räckvidd. Några av de bästa HDTV antenner har en räckvidd på 50-plus miles, medan detta fungerar bäst i en 30-mils radie. Det svartabörshajar en 40-mil intervall, men som driver sina gränser. Om du är långt ifrån en sändning torn, kan det vara bäst att få en antenn med en bredare radie. Andra antenner plocka upp VHF kanaler bättre än 1600F gör.

Denna RCA antenn är inte en ultratunn blad-stil antenn. Det är skrymmande än de antenner, men det är fortfarande lätt, knappt väger in på över 2 pounds. Denna konstruktion gör det lite svårare att införliva i din hemmabiosystem. Montera den är inte så lätt som det är med bladliknande antenner. Denna inomhusantenn fungerar i allmänhet bättre när man ligger platt. Detta betyder inte att du inte kan montera den eller placera den horisontellt, men din mottagning kan påverkas på grund av det. De ultratunna antenner har mer flexibilitet och kan smälta in i din inredning lite mer. Om du väljer att montera 1600F, kan det falla av väggen, eftersom det fortfarande väger mer än en ultratunn antenn. Ultratunna antenner är något mer hållbara också, eftersom om de faller utanför muren, de i allmänhet faller ofarligt. RCA antennens design är mer känsliga för skador.

Installationen är ganska lätt. Du kopplar bara in och göra en kanalsökning och antennen plockar upp så många kanaler som möjligt. Om du har några problem med det, kan du maila RCA genom sin kund supportsida. På kontaktsidan, det finns inget annat val för levande aktörer eller chatt, begränsar hur snabbt du kan kontakta RCA. Denna antenn levereras med ett års garanti.

RCA ANT1600F faller en smula upp till förväntningarna. RCA säger att det kan leverera upp till 40 mil intervall, men den gör sitt bästa arbete i en 20-till-30-mils radie. Designen är inte så skrymmande, även ultratunna antenner mesh bättre med de flesta designer. RCA erbjuder en begränsad ett års garanti, men det har inte chatt eller avgiftsfritt telefonnummer på sin kontaktsida.