hem andelslån – TD Bank, 2017

TD Bank erbjuder lån hem kapital och hem kapital linjer kredit (HELOC) i 15 stater och Washington DC. Det är en av de få långivare som låter dig använda ett andra hem eller förvaltningsfastigheter som säkerhet, och det kommer att låna ut upp till 90 procent av ditt hem lån till värdet förhållande. Medan dess webbplats erbjuder några användbara verktyg för att bestämma vilken typ av hem kapital finansiering kan fungera bäst för dig, ringa eller besöka personligen är de bästa sätten att säkra ett lån från denna institution.

Sammanfattning

Detta hem kapital långivare erbjuder lån och HELOCs på minst $ 25.000, men har ingen övre gräns. Om du behöver ett lån på över $ 500.000, kan du medföra extra avgifter. Det är en av de få som lånar pengar upp till 90 procent av ditt hem LTV. LTV eller lån till belåningsgrad, är det belopp som du är skyldig på ditt hem dividerat med dess nuvarande värde. Du kan använda ett andra hem eller förvaltningsfastigheter för säkerheter. Du kan ta upp till 30 år att betala tillbaka ditt lån eller HELOC, och dragperioden för HELOCs är 10 år, det vill säga under de första tio åren, kan du ta ut pengar från kontot upp till det godkända beloppet; efter tio år, har du 20 år att betala tillbaka vad du lånat.

Om du får en HELOC baserad på en budget, kan du stöter på oväntade utgifter, från de extra sex varven av mattan till övertid entreprenören avgifter, eftersom han underskattade komplexiteten i ledningar ditt hus för CAT 6 kabel. Således kan du överskrider lånebeloppet utan att inse det, speciellt om du betalar med en HELOC lösa betalkort. Om du är orolig detta kan hända, kan du få en EquityAccess PLUS-konto, som omfattar de oavsiktliga övertrasseringar så projektet kan fortsätta. Detta är den enda hem kapital långivare vi granskat som erbjuder sådant skydd.

Detta är också den enda bank som vi granskat som är så state-specifik att den inte kommer att ge någon information på sin webbplats förrän efter hemviststat är etablerad. Andra långivare notera bara skillnaderna mellan staterna i friskrivning, men denna webbplats leder dig till ett tillstånd specifik hem kapital sida från början. Dess rörlig ränta är också beroende av ditt hemland. Vi efterfrågade priser i flera stater, och räntor för samma lån varierade med så mycket as.25 procent.

TD Bank har kontor i 15 stater plus Washington DC, och du kommer att vilja se till att det finns en gren nära dig även om du söker på nätet, eftersom ansökan tar dig genom processen, måste du då att besöka en gren för att stänga i alla fall. Av kontaktformuläret tillåter inte “speciella” tecken som frågetecken eller kommatecken. Vi fick också ett e-postsvar avsedd för en annan kund, vilket gör oss att ifrågasätta säkerheten i deras kontaktformulär process. Men telefonsystemet var lätt att använda och agenterna var kunniga och villiga att svara på frågor.

TD Bank erbjuder lån hem kapital och krediter med hastigheter som är jämförbara med sina konkurrenter och för belopp som är större än vissa banker erbjuder. HELOC övertrassering skydd är en unik och användbar funktion. Medan vi hittade på nätet kontakt och ansökningsprocesser för att vara problematiskt, kontakta mäklare via telefon var lätt. Om du har en filial i ditt område, är TD Bank värt att överväga.