hem design mjukvara – HGTV Ultimate Home Design 2017

HGTV Ultimate Home Design erbjuder många verktyg och designassistenter, inklusive kök, badrum och däck designers som hjälper dig att blåsa nytt liv i ditt hem eller skapa en ny helt och hållet. Medan programmet endast levereras med planritningar nio prov, kan du välja från tusentals online planer och importera dem till programmet. När du öppnar en provplan kan du redigera befintliga möbler, färg, golv och material till dina specifikationer.

Sammanfattning

För att komma igång med ditt hem remodeling projektet, kan du importera befintliga bilder i ditt hem exteriör eller interiör och sedan förnya varje detalj. Till exempel kan du ändra färg, golv, bänkskivor och lägga fönster och dörrar till det inre. Importera dina 2D-bilder är ett snabbt sätt att hjälpa dig att visualisera vad din inredning kommer att se ut med en liten redecorating.

Vi fann att kvaliteten på både 2D planritningar och 3D-renderingar som gjorts av detta program bleknade i jämförelse med de bästa hem design program. 2D planlösningen har enkla mönster som erbjuder liten detalj. Den 3D-vyn visar en kvalitet bild av vad ditt hem kommer att se ut; Det är dock svårt att navigera i 3D-vyer. Vi fann också att många av verktygen i 3D-versionen inte fungerar som de ska. Kvaliteten på de visade mönster avgör hur användbara de planer för entreprenörer.

Detta hem design program är exceptionellt för remodeling ditt kök och badrum. Objektet Biblioteket har över 3200 objekt och har en omfattande lista av diskbänkar, duschar och skåp för att modernisera ditt hem. Badrum och kök guider hjälpa dig att designa dessa rum till dina specifikationer genom att gå igenom processen.

Inom objektet biblioteket, det finns en omfattande lista av växter som vida överstiger andra hem design mjukvara. Det finns över 7500 alternativ för träd, buskar, blommor och mer till liggande din digitala egendom. Du kan också hitta utomhus tillbehör, inklusive fontäner, vattenfall och grillar, i objektbiblioteket.

Programmets kostnad estimatorn hjälper dig budget för de ändringar du gör i ditt hem. Denna funktion håller reda på alla de material som du behöver för din ombyggnadsarbete, plus det ger dig en exakt siffra om du söker ett hem kapital eller kredit lån.

Om du stöter på några problem med detta planlösning program, finns det en kort avsnittet Vanliga frågor på tillverkarens webbplats samt en e-postadress. Det finns ett alternativ för telefonsupport, men du måste betala en avgift för att använda den.

HGTV Ultimate Home Design har ett omfattande objektbibliotek för både inredning och landskapsarkitektur. Men 2D- och 3D-planer saknar kvalitet sett i våra topprankade hem design program, vilket begränsar nyttan av programmet.