hem kassaskåp – FireKing, 2017

FireKing Security Group erbjuder den nya Fingerprint Safe BIO2014 som använder avancerad brandsäkra teknik tillsammans med state-of-the-art fingeravtryck scanning och läsa säkerhetslåsanordningar. Brandskydd i hemmet kassaskåp är mycket viktigt i händelse av en stor förlust till fastigheten. Om det i den olyckliga situationen hemma eller på kontoret skulle antändas, du vill vara säkra på att det säkert som innehåller dina värdesaker kommer att förbli intakt, tillsammans med tillhörigheter inne i det.

Fingerprint Safe system som FireKing erbjuder är top of the line. Tillträde beviljas av dig, och bara din unika fingeravtryck, är att programmeras in i FireKing Fingerprint Safe, redovisas. Fingerprint Safe systemet tillåter en mycket säker lösning och ett alternativ till att lagra dina värdesaker än att använda en nyckel, combo eller uppringd låssystem.

Den BIO2014 säkert är mycket stor och byggd för att rymma många av dina hushålls värdefulla föremål, från elektronik, smycken, pengar och dokument, bland annat som passar. Säkert är nästan två fot lång, kommer in på 20 inches i höjd. Interiören höjd brandsäkert skåp är 19,5 inches, så att du inte förlorar mycket innerutrymmen. Den yttre bredd är 16,5 inches, och det yttre djupet är 15,5 inches. Interiören bredd är 16 inches, och inre djup är 13,5 inches. Vikten av säkra är 105 pounds, så det är osannolikt att någon skulle kunna enkelt gå därifrån med en säker säkert utan hjälp från en dolly eller någon annan rörlig utrustning.

De flesta moderna kassaskåp typiskt utrustade med monterings portar och monteringsbultar ingår, så att du kan fästa säkert ner till golvet, en vägg eller någon annan fast punkt i din struktur. Detta i kombination med fingeravtryck tillgång garanterar köparen att FireKing Fingerprint Safe säkert kommer att låsa sina viktiga personliga tillhörigheter.

Fire kung Fingerprint Safe BIO2014 är en hög kvalitet och välbyggd personligt säkert system. Det säkra innehåller massor av utrymme och innovativa fingeravtryck upptäckt och erkännande teknik, vilket gör det säkrare och lättare att komma åt. Tyvärr har FireKing BIO2014 ett mycket högt pris, vilket kan vara avskräckande för potentiella köpare, men du får vad du betalar för med den mängd funktioner som tillhandahålls av denna säker.