hem ljud – Boston Acoustics Soundware, 2017

Boston Acoustics Soundware är en av de bästa hemmabio högtalarsystem vi granskat. Den levereras med en subwoofer och fem små satellithögtalare som är ungefär lika stor som en baseboll. De små hemmabiohögtalare ser inte ut som mycket, men när du lägger dem alla tillsammans, de kombinerar en komplett surroundljudsupplevelse. Subwoofern rundor ut ljudkvaliteten genom att producera kraftfulla bastoner som dränka dig i händelsernas centrum. Dessa är bara några av anledningarna till detta system tjänar våra Top Ten omdömen Silver Award.

Audio Performance

Våra recensenter lyssnade noga på varje hemmabio och jämförde dem utifrån klarhet dialog, basrespons och surround ljudeffekt när de såg en scen ur en actionfilm. Detta system gjorde mycket på alla graderade kriterier.

Detta system är basåtergivning var bland de bästa i vår uppställning. Under en slagsmålsscen, var vi dras in i handlingen av slag, sparkar och kraschar möbler. Basen var kraftfulla och definitivt utan att låta lerig. Även efter volym matcha subwoofers, subwoofern hade gott om volym tillgänglig om du känner behov av mer bas. Hela vår panel var imponerad med basåtergivningen.

Den surroundeffekten var nästan lika imponerande, scoring en A- från våra lyssnare. Jämfört med andra högtalare i vår lineup, gör de små upphöjt till tre högtalarna inte ser ut som de kunde producera mycket för surroundljud. Men satellithögtalarna omgiven våra lyssnare med skarp, klar diskant. De små kubik högtalarna producerar kraftiga högfrekventa toner som skär rakt igenom stark bas av subwoofern, vilket ger en välbalanserad tonkvalitet.

Det finns en scen där en skurk är tvinna en stor tillsats boll på en kedja över huvudet. När detta händer, kan du höra ljudet av bollen skjuta snabbt från en högtalare till nästa – alla av dem som arbetar i unisont och omgivande lyssnarna med ljudeffekt. Högtalarsystem med dåliga surroundeffekter ljud som om ljudet bara kommer från de främre vänstra och främre högra högtalare. Surroundljud nedsänkning är en av nycklarna till att efterlikna den biograf erfarenhet. Detta 5.1 surround ljudsystem utmärkt i detta område.

klarhet dialog gjorde en B med vår lyssnarpanel. Vi kopplade främre vänster och främre höger högtalare till en kanalväxlaren så vi snabbt kan växla mellan olika par högtalare för att få en direkt jämförelse. Som vi bytte mellan högtalarna, detta Boston Acoustics par var lite ljusare och tunnare än de flesta vänster och höger högtalare. Detta gör dialogen låter klar, men det har inte så mycket kropp eller djup som andra. Utan subwoofern skulle dialogen låter lite svag, men när systemet sätts upp som en helhet, resultaten är stora.

Satellite Speaker Specifikationer

Detta system levereras med fem satellithögtalare. De små hemmabiohögtalare varje åtgärd 3,4 x 4,5 x 4,3 inches (LxBxH). Inuti den lilla kubik hölje är en 2,5-tums förare och en 0,5-tums diskant. Detta är den minsta drivrutin vi har hittat i någon högtalare. Detta är säkerligen en del av orsaken till kubik talarens ljus tonkvalitet.

Det fina med om storleken på högtalaren är att de lätt kan döljas. Du kan placera dem i mellan soffan kuddar, gömma dem på en bokhylla eller montera dem på väggen. Eftersom högtalarna inte tar upp mycket fastigheter, kommer de inte att påträngande någonstans att du placerar dem.

Detta är en av de mest kraftfulla subwoofers du hittar hela vår jämförelse. Subwoofern har en inbyggd förstärkare som kan slå upp till 250 watt toppeffekt. Många av de andra subwoofers i vår jämförelse når endast 100 watt toppeffekt. Detta är ganska kraftfull för subwoofer som ingår i ett hemmabiosystem. Detta 8-tums subwoofer kan verkligen skjuta låga bastoner gång uppmanas.

Detta system kommer inte med en dedikerad centerhögtalare.

Soundware högtalarsystem levereras med en imponerande fem års garanti. Detta är den längsta garanti som erbjuds av alla tillverkare i vår jämförelse. Om du vill fråga om högtalarsystemet kan du nå Boston Acoustics via telefon eller e-post.

Boston Acoustics imponerad oss ​​med Soundware hemmabio. Den har en kraftfull subwoofer och skarpa klingande, upphöjt till tre satellithögtalare som balansera kraftfull bas med bra diskant. Högtalarna är små nog att döljas praktiskt taget överallt i ditt hemunderhållningssystem utan att vara påträngande. Detta system är ett utmärkt val för en hel hemmabiosystem.

subwoofer Specifikationer

Center Högtalarspecifikationer

Hjälp och support

Sammanfattning