hem ljud – Samsung HT-J5500W, 2017

Samsungs HT-J5500W systemet är en av de få hemmabio i en låda system som har trådlösa högtalare. Med en inbyggd Blu-ray-spelare som stöder 3D-video och stöd för Wi-Fi, har du tillgång till timmar av underhållning. Men dess ljudprestanda något saknas.

Sammanfattning

HT-J5500W frekvenssvar inte är så bred som andra system. Det har imponerande bas som kan slå den nedre delen – 20 Hz. Men kämpar det på den övre delen och nådde endast 20 kHz. Som jämförelse kan vår nummer ett plockning, Onkyo HT-S7700, når ljud så låga som 25 Hz och så höga som 50 kHz, nästan dubbelt så högt som denna Samsung. Detta är inte att säga att Samsung ljudkvaliteten är dålig; det är inte lika imponerande som andra ljudsystem.

En stor undergång med detta system är dess fullständiga brist på HDMI-ingångar. Du kommer inte att kunna koppla in eventuella ytterligare enheter av HDMI. Lyckligtvis har det en USB-port där du kan ansluta en extern hårddisk eller flash-enhet för att spela lagrad video och musik eller titta igenom bilder. Systemet har också en inbyggd skivspelare som spelar CD, DVD och Blu-ray-skivor, inklusive 3D-skivor. Du kan också “kasta” musik trådlöst via Bluetooth, eller om du föredrar, bara lyssna till den inbyggda FM-radion.

Varje högtalare har en färgad etikett på ryggen som du matchar med olikfärgade högtalarkablar som du ansluter till motsvarande plats på baksidan av mottagaren. Detta gör installationen mycket enkel. En nackdel dock dessa högtalare fungerar endast med den medföljande mottagaren eftersom deras ledningar har unika kontakter.

Du kan nå Samsung via telefon, e-post, sociala medier och även chatt. Denna hemmabio i en box-systemet har ett års garanti om du behöver för att få en högtalare eller mottagaren service.

Med Samsungs HT-J5500W systemet, du handel bekvämlighet för ljudkvalitet. Det är inte ett imponerande högtalarsystem, men det är inte en dålig heller. Det har några trevliga funktioner som Wi-Fi-stöd och 3D Blu-ray-kapacitet, men dess brist på HDMI-portar kan vara en avstängning för vissa.