hem mediaservrar – Apple TV 2017

Maximal nytta av Apple TV kommer att reserveras för personer som äger andra Apple-enheter – och om du är en Apple nörd chanserna är du förmodligen redan har en – men vem som helst kan dra nytta av att äga denna kvalitet hem mediaservrar. Med stor video och ljudkvalitet, lätt att navigera användargränssnitt och tillgång till iTunes Store, Apple TV landar på toppen av våra hem mediaspelare omdömen och tjänar vårt godkännande.

Internet Content

En av de bästa sakerna med Apple är företaget uppgraderar kontinuerligt sina produkter, så Apple TV stannar i framkant och förblir konkurrenskraftig med de bästa mediaspelare på marknaden .; Denna enhet är en kraftfull komplement till alla nöjescentrum, och det och blir bättre och bättre. Den har snygg men enkel design du förväntar dig från Apple, men ännu viktigare, fungerar det så bra som det ser ut. Apple TV, som redan har det bästa användargränssnittet på marknaden, som nyligen fått en ansiktslyftning för att titta och känna sig mer som en iPad eller iPhone, och det är ännu mer användarvänligt.

Ett fint urval av program är tillgängliga direkt via Apple TV, såsom Netflix, YouTube, Vimeo, MLB.TV, NHL söndag biljett och Hulu Plus bland många andra. Men det finns vissa allvarliga brister, såsom Pandora, även om det har förvärvat så viktiga program som HBO Go och WatchESPN. Den har också ett fint urval av familjevänliga kanaler som Disney Channel och Disney XD, och det finns program och on-alternativ efterfrågan för barn .; Apple alltid uppdatera sina app och kanalval. Medan hela taget att det inte har den mängd appar tillgängliga genom några av sina konkurrenter, är dess utbud av program omfattande och ständigt växande. Med tillägg av iTunes Store, har du tillgång till nästan vad som helst du vill.

Med tillägg av WatchESPN app gör detta till en idealisk mediaspelare för sportfantaster, erbjuder levande tillgång till ESPN, espn2, ESPNU, ESPN3 och ESPN Summer Beater / mållinje. Allt från Monday Night Football till NBA, MLB och grand slam tennis (speciellt alla de fyra stora händelser) finns att ses live.

Det är lätt att trådlöst synkronisera Apple TV till iTunes-konto på din Mac eller PC för att börja spela musik från din personliga musiksamling. Dina favoritlåtar och album låter stjärn- på en hemmabio ljudsystem. Plus, iTunes LP ger dig en virtuell och interaktiv version av albumet. Du kan spela musik samt titta på videor och visa artist funktioner på utvalda album som har iTunes LP-funktionen.

Du kan använda AirPlay Spegling funktion för att visa exakt vad som finns på din Mac, iPhone eller iPad pekskärm på din HDTV, och dela den med alla i rummet. Om du vill skapa iMovies på din Mac, är detta ett bra sätt att visa dina vänner och familj de projekt du arbetar med. Det är också enkelt att visa personliga foton från iPhoto-biblioteket.

Spela Personal Media

Apple TV är utformad för att fungera bra med Apple-specifika medier, men det är något begränsad i sin förmåga att få tillgång till andra personliga mediafiler. Till exempel, om du har MKV eller DivX-filer du vill komma åt, skulle du först konvertera dem till en iTunes-format, vilket kan vara tidskrävande. Ändå är det bra att ha denna möjlighet.

Videon och ljudkvalitet var fantastiskt på Apples hem mediaserver när vi använde det för att spela upp HD-filmer. Ljudet var också imponerande, kommer genom tydliga och distorsionsfri. Du behöver inte nödvändigtvis Apple-produkter för att dra nytta av Apple TV: ns funktioner, heller. Vi kunde njuta av bra video och ljudkvaliteten på icke-Apple-enheter.

Vad skulle hem mediaservrar, såsom Apple TV, vara utan möjligheten att köpa eller hyra filmer eller TV-program, eller bläddra och köpa musik? Med tillgång till iTunes Store, är en stor enhet för att hyra och köpa filmer, musik och tv-program på Apple TV. Om du inte redan är på iTunes, inrätta ett konto går snabbt och enkelt, och butiken ger en värld av underhållning.

ITunes Store är nyckeln till Apple TV styrkor. Det är en av de största online-återförsäljare av musik och andra medieinnehåll. Du har ett val av HD eller SD (standard definition) innehåll, och de flesta filmer finns att köpa eller hyra så fort DVD släpps. TV-program är vanligtvis tillgängliga att köpa (inte hyra) dagen efter att de luft, och du kan köpa en “säsongskort” och nya avsnitt hämtas direkt till datorn och Apple TV. Apple TV är det enda hem mediaserver som gör att du kan köpa och spela skyddade media från iTunes Store, som är en stor bonus.

Apples tekniska support är ganska bra, och definitivt lyser med Apple TV. Du får 90 dagars kostnadsfri telefonsupport, men efter att det kommer att kosta att ringa Apple för att få hjälp, om du köper Applecare för Apple TV, som ger dig full telefonsupport för två år från inköpsdatum. Vi krävde och fick någon i telefon inom ett par minuter.

Om du har några problem med Apple TV och datorns iTunes (synkronisering eller säkerhetskopiera), kommer Applecare planen ger stöd för det också. Andra typer av stöd är Apples omfattande FAQ och kunskapsdatabas finns på hemsidan, tillsammans med e-post, en användarmanual och användarforum.

Video & ljudkvalitet

Med alla de stora funktioner, inklusive innehåll från iTunes Store, uppspelning av bilder, musik och video från datorn och mycket mer, är Apple TV en fantastisk enhet. Många stora idrottsevenemang kan ses live använder WatchESPN. Apple alltid uppdatera sina program, så att du kommer att ha tillgång till den stora majoriteten av underhållning tillgängliga via streaming. Med en stor, lätt att navigera användargränssnitt och hela iTunes Store tillgång, är det en unik hem media streamer som överglänser konkurrenterna.

Köp & Rent innehåll

Hjälp och support

Sammanfattning