hemmabio kalibrering – DVE HD Grunderna

Många återförsäljare erbjuder en hemmabiokalibreringsservice när du köper en ny HDTV. Även om det är en bra idé att utföra en kalibrering på HTDV kan du spara lite pengar om du köper en gör-det-själv-kalibrering skiva istället för att använda en dyr teknisk service. En av de bästa skivorna på marknaden är DVE HD Basics kalibreringsskiva, en av de bästa i världen. DVE HD Grunderna Blu-ray kalibrering skiva är en omfattande kalibrering skiva som ger dig kunskap och leder dig till inställningar rätt meny, lära dig hur du ändrar inställningar och kalibrera din HDTV till fullo maximera din njutning.

skiv~~POS=TRUNC

DVE HD Grunderna är en av de bästa kalibrerings skivor på grund av den omfattande information levererar till dig. Det spelar ingen roll om du har en LCD, LED, plasma eller äldre CRT-TV; DVE HD Basics har kalibreringsverktyg för att korrekt optimera din video och ljudinställningar.

DVE HD Grunderna börjar du bort nästan omedelbart så snart du pop i. En inledande handledning tar dig igenom grunderna i video kalibrering och ger dig en förklaring till varför din TV behöver kalibreras. De flesta TV-inställningar är förinställda för att se bra ut i en miljö där de TV-apparater kan stå ut bland många andra TV-apparater i en butik. Dessa inställningar gör sitt jobb i en utställningslokal miljö; Men, har vardagsrummet sin egen atmosfär. Troligtvis stämningen i rummet är mycket annorlunda från en butik showroom. Om du kalibrera din TV till de inställningar som är bäst för din hemmiljö, kommer din HDTV bild och ljud vara mer tilltalande.

De bästa kalibrering Blu-ray-skivor erbjuda en lämplig mängd instruktion för hemmabioentusiasten och kalibrering nybörjare lika. DVE HD Basics är grundlig och omfattande med dess på skärmen handledning, så att du kommer att ha mer än tillräckligt med information för att börja kalibrera TV: ns inställningar.

Med detta sagt, kan ibland mer information vara lite av en överbelastning. Kalibrerings skivan går igenom en hel del information innan du faktiskt komma till testmönster. Det är inte som om den information du får är inte bra information, men om du har erfarenhet av kalibrering eller om du letar efter en snabb kalibreringsprocessen, kan den information du får inte vara nödvändig. Mer information innebär det kommer att ta längre tid att arbeta även om kalibreringsprocessen. Det tog våra granskare lite över en timme för att kalibrera en TV med DVE HD Basics – den längsta genomsnittliga tiden för alla hemmabio kalibratorer de vi granskat.

De bästa Blu-ray kalibrerings skivor har en mängd olika testmönster. Testmönster är signaler och skärmar på en kalibreringsskiva som ger dig en referenspunkt så att du kan ändra TV-inställningar med tv: ns fjärrkontroll för att matcha vad testmönstret ska se ut. Till exempel, de flesta kalibrerings skivor ‘kontrast testmönster finns flera lådor med olika svarta, vita och grå. Genom att ändra TV Däremot bör du se testmönstret lådor förändras. Testmönstret kan be dig att justera kontrasten tills testmönstret rutorna är tydligt skiljer sig från varandra.

kalibrerings~~POS=TRUNC

DVE HD Grunderna har flera olika testmönster för grundläggande video- och ljud kalibreringar, liksom mönster för avancerade video kalibreringar. Den stora variationen av testmönster är det som gör denna Blu-ray kalibrering skiva en av de bästa hemmabio kalibratorer på marknaden. Det stora antalet testmönster ger dig möjlighet att anpassa din TV-inställningarna till ditt rum.

Att hitta kundsupport på video väsentligheter webbsida för DVE HD Grunderna är hård; Men, om du klickar på skivans produktsidan finns en länk för kundsupport. Du kan kontakta tillverkaren med frågor genom en länken Kontakta oss, och du hittar även ett telefonnummer och postadress där.

Det finns en anledning varför Joe Kanes DVE HD Grunderna är mycket tänkt på i hemmabiokalibrerings världen. Det ger vackra TV optimering och kalibrering för ditt hemmabiosystem. Kalibrerings video och ljudkvaliteten är bland de bästa i branschen. Införandet och handledning av HDTV grunderna är lite lång. Men de är så detaljerade, är det troligt att lära sig tillräckligt om TV kalibrering som du kommer att kunna kalibrera nästan alla TV. Inget behov av att hyra en dyr professionell att komma ut och kalibrera din TV, med DVE HD Basics, du kan göra det själv för några HDTV måste du kalibrera.

Test Patterns

Hjälp och support

Sammanfattning