hemmabio kalibrering – PixelProtector

Den PixelProtector Blu-ray hemmabiokalibrerings skivan är lätt att använda och levererar verktyg du behöver för att kalibrera din HDTV. De flesta tillverkar skicka ut sina HDTV till stor låda återförsäljare med förinställda showroom inställningar. Dessa inställningar är optimerade för att fånga din uppmärksamhet genom att stå ut bland en vägg av konkurrerande TV. Men dessa inställningar troligen inte matchar belysning och atmosfär i rummet TV kommer att vara i. Pixel Protector hjälper dig att åtgärda dessa inställningar genom att på skärmen testmönster för dig att titta på det och match. Dessa testmönster låter dig se vissa aspekter av din TV som du normalt inte skulle fånga.

Sammanfattning

Blu-ray kalibrering skiva ger grundläggande testmönster som krävs för att kalibrera högupplösta TV. Du kan använda dessa testmönster för att justera och matcha TV: ns inställningar korrekt förvärva bästa färgsättning, skärpa och ljusstyrka för den specifika belysning i din underhållning rum. Denna skiva har en unik funktion som kallas spolarvätska som är utformad för att fixera bränna in bilder på skärmen. Men om du har hade avbildas bränns in på skärmen för en stund, den här skivan kommer troligen inte att kunna fixa din TV helt.

Den PixelProtector Blu-ray Disc kommer med detaljerade och ganska lätt att förstå instruktioner. Oavsett om du har kalibrerat flera HDTV eller är nya hemmabiokalibrerings spel, är PixelProtector enkelt nog att du kommer att kunna pop i skivan och vara redo att optimera en HDTV på kort tid. En nackdel med denna Blu-ray kalibrering skiva är att det inte har så många testmönster som några av de bästa hemmabiokalibrerings skivor på marknaden. Men det kommer med de mest grundläggande testmönster som du skulle vilja från en hemmabiokalibreringsskiva.

kalibrerings hemmabio kan vara ett besvär, men PixelProtector Blu-ray är en snabb och enkel kalibrering skiva som hjälper kalibrera din HDTV ljud- och videoinställningar. Det är inte lika omfattande som några av de bättre hem kalibrerings skivor ute, men det tar hand om grunderna. Skärmen tvätt inslag i denna skiva inte fungerar särskilt bra; men om du har en inbränd bild på TV: n, det skulle inte skada att prova det.