heta erbjudanden – Den Bargainist

Bargainist.com försöker skilja sig från andra heta erbjudanden webbplatser och lyckas ganska väl. I stället för en vanlig gammal lista över de hetaste erbjudanden, visar det varje affär som en nyhet. Framsidan visas som en tidning. Tyvärr betyder det här också det svårare att snabbt bläddra igenom erbjudanden som bokförts. De affärer postat är utmärkt och det finns några unika rabatter postat som kanske inte allmänt tillgängliga på andra deal platser.

Bredd erbjudanden

Den Bargainist har en erbjudanden sektion, en kupong sida, ett avsnitt tips, en Teaching sida, och andra sidor som inte kan återfinnas på andra deal webbplatser. Sidan tips ger tips om hur du sparar pengar i olika områden i det dagliga livet och med vissa erbjudanden. Den erbjudanden sida har ett begränsat antal affärer som omfattar produkter från många typer av kategorier. Intressant nog fanns det ett begränsat antal teknik eller elektroniska erbjudanden synliga.

Det var en ganska god fördelning av olika försändelser med rabatterbjudanden. Det enda undantaget var en brist på elektroniska produkter eller datorer. Däremot kan shoppare hitta några intressanta erbjudanden om icke-datorposter som läggs ut någon annanstans. Införandet av en kupong sida tillsammans med en rabatt tips sida bidrar också till de viktigaste affär sidan för extra rabatterbjudanden.

Navigera Den Bargainist.com är relativt lätt. En övre navigeringsfältet har varje avsnitt tydligt märkta som en shopper kan klicka på. Huvudsidan listar de bästa erbjudandena på en vänster till mitten innehållsområdet med platsannonser och plats alternativ till höger. Navigera mellan webbplatsen sidor eller avsnitt är lätt att använda det övre navigeringsfältet. Oavsett vilken sida en shopper är på, visar navigeringsfältet sidan markeras på topp tillsammans med de andra sektionerna.

De affärer postat hade punkt långa beskrivningar med välskriven text för att beskriva affären. Till skillnad från vissa deal webbplatser som bara erbjuder en rad beskrivningar erbjuder Bargainist.com vad är nästan mini artiklar på varje affär. Varje del kan ha kommentarerna från kunder som kan lägga till notering information. Vissa erbjudanden hade upphörande eller villkor läggas till.

De affärer visade sig vara korrekt och när den testades, konstaterades att arbeta på många erbjudanden. Varje del har en reservation om att det kan löpa utan förvarning. Det fanns inga erbjudanden bokförts som verkade ha några uppdateringar eller utgångs meddelanden vanligt förekommande på andra deal platser. De allmänna datum för erbjudanden skrivit varierade från nya till flera dagar. Det fanns några erbjudanden som var ganska gamla och ett begränsat antal affärer var nya eller skickas inom den senaste timmen. Varje del hade en tid och datum från när affären ursprungligen publiceras. Men det var inte en anmälan om en uppgörelse var passerat.

site Navigation

De affärer postat var mycket bra och det fanns några trevliga fynd. Medan vissa erbjudanden postat var ganska vanligt eftersom de hittades på flera deal platser, andra var unik. Köpare kan hitta några intressanta fynd på unika objekt såsom smycken, kläder, och även vitaminer på sajten.

Den intressanta layout och ny stil skrift med rabatt inlägg skiljer Bargainist.com från andra heta deal platser. Sajten känns nästan mer som en tidning än en vanlig erbjudanden webbplats. När du granskar de affärer, hittade vi några unika erbjudanden som inte fanns någon annanstans. Medan vissa köpare kan missa möjligheten att snabbt se de affärer utan att läsa igenom arbetade text, kan andra njuta av att ha mer detaljerade beskrivningar på framsidan.

Den unika designen av den Bargainist och intressant affär finner göra området till ett attraktivt alternativ för konsumenter som letar efter en annan typ av affär webbplats. Med många cookie cutter deal webbplatser där ute, kan fräsch design från Bargainist.com vara tilltalande.

detaljerad info

Noggrannhet

Kvaliteten på erbjudanden i

Sammanfattning