hoa programvara – myStrata, 2017

MyStrata är HOA programvara som innehåller redovisningsfunktioner, såsom fakturering och budgetering, med kommunikationsverktyg och möteshantering så att du kan övervaka HOA och lägenhet funktioner med hjälp av en enda lösning. Detta HOA programvara kan fungera för självstyrande byggnader eller samhällen, fastighetsförvaltare, eller lägenhet komplex.

Strata ger funktionalitet för både fastighetsförvaltare och hyresgäster. Programpaketet innehåller en webbplats som låter styrelseledamöter, hyresgäster och fastighetsägare accesskommunikationer, betala räkningar och avgifter, och dela information och synpunkter. De skräddarsydda portallösningar låta fastighetsförvaltare skapar självbetjäning lägenhet och HOA management situationer med räkningen lön, nedladdningar form och arbets biljett förfrågningar alla tillgängliga online. Placering en del av denna förmåga i händerna på hyresgästerna och fastighetsägarna låter ledningsgrupper koncentrera sig på områden som nya hyresgäst attraktion och kapitalförbättringar.

Detta HOA programvara innehåller alternativ för dokumenthantering, rapportering, fakturering, schemaläggning, huvudbok bokföring, inköp och marknadsföring. Prissättning för programmet beror på de moduler du väljer och hur många personer eller enheter kommer att få tillgång till programmen; Strata ger ett kontaktformulär så intresserad egendom och HOA chefer kan begära en skräddarsydd offert. Du kan också se en online demo av programvaran innan du begär en offert om du vill ha mer information om några av funktionerna.

Ett inslag i denna HOA gemenskap programvara som gör den användbar för alla intressenter i en fastighet är dess kommunikationsmöjligheter. Du kan använda mallar för att skapa webbsidor och former, dela en mängd olika dokument, och kommunicera via anslagstavlor eller privata meddelanden. Eftersom du kan ställa in rollbaserade behörigheter, är det möjligt att låta alla i samhället har någon tillgång till programvaran, vilket skapar en central kommunikationspunkt för regler, idéer och planer.

MyStrata kan integreras med befintliga programvara från tredje part, såsom betalningslösningar eller företag, vilket gör det ett bra val för stora företag också. Du kan integrera befintliga bokföringsprogram, nedladdning av data direkt från myStrata att undvika förseningar eller fel som orsakas av datainmatning. Du kan också använda myStrata att informera eller hantera listor över fastigheter på nätet och länka till andra program som erbjuds av Strata att skapa en komplett uppsättning funktioner.

Eftersom myStrata innebär så många moduler och alternativ, kan det inte vara det rätta valet för små HOA samhällen utan tekniska resurser. För större organisationer ger programmet effektivitet och gott om tillväxtpotential.