hörapparater – Audicus Dia, 2017

Den Audicus Dia är en bakom-örat digital hörapparat som kompletterar hörselnedsättning mellan 50 och 85 decibel, vilket betecknas som måttlig till svår hörselnedsättning. Ljudförstärkare är liten, finns i många färger, inklusive silver, svart och solbränna, och passar diskret bakom örat. Den levereras med flera storlekar av öronsnäckor för alla storlekar öra och öronsnäckorna ansluts till förstärkaren med en liten klar sladd.

Det finns fyra minnesprogram i denna hörapparat, eller så kan du sätta den i standby-läge genom att hålla knappen på förstärkaren. De första tre programmen för normala situationer. Program är din standard använda program och program två och tre öka volymen lite. Detta är användbart om förstärkningen är inte ganska stark nog eller om du vill höra något från ett avstånd. Det fjärde programmet är specifikt för situationer där det finns en hel del bakgrundsljud, till exempel när du är på en restaurang. Denna inställning är utformad för att filtrera bort bakgrundsljud så att du kan höra röster tydligare.

Den Audicus Dia levereras med en separat fjärrkontroll, som gör det möjligt att byta kanal utan att röra hörapparaten. Det finns också en knapp på förstärkaren så att du kan byta kanal manuellt. Denna anordning har 12 kanaler och två riktmikrofoner. De två mikrofonerna ger mer klarhet när någon talar, minskar bakgrundsljud. Det har också justerbar volym; du kan få en volymreglaget för en extra avgift.

Denna digitala hörapparat kommer med ett års garanti och en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Den levereras med extra öron kupoler, en storlek 312 batteri, som ska pågå upp till 200 timmar. Det kommer också med förnödenheter för att rengöra örat knoppar och förstärkaren. Ljudförstärkare är mindre än en fjärdedel, och det kommer med en hård väska så att du kan lagra batterier och rengöringsmedel på ett ställe.

Den Audicus Dia är en högkvalitativ hörapparat med flera stilar för att passa olika smaker och behov. Du kan bära det diskret bakom ena örat eller båda. Det är lämplig för personer med många nivåer av hörselnedsättning, från mild till svår. Med sin egen fjärrkontroll och ett års begränsad garanti, är det ett bra val för både daglig och intermittent användning. Denna enhet är inte väderbeständiga och inte har teles teknik.