hörapparater – Enkelhet Hi Fi, 2017

Simplicity Hi Fidelity EP hörapparat är en over-the-ear anordning som är konstruerad för personer med mild till måttlig hörselnedsättning. Den levereras förprogrammerad med en enda inställning anpassad till en specifik hörselnedsättning räckvidd och kan inte anpassas.

Denna hörapparat har en öppen-fit design som eliminerar känslan av en ansluten upp hörselgången och låter ljudet flöda naturligt i örat. Den har en mikro poly rör ansluten till en ventilerad mjuk kupol som sitter i hörselgången. Denna funktion är utformad för att kringgå mekaniskt fel orsakade av öronvax uppbyggnad. Men för större förstärkning, kan du välja en medelstor eller stor tub. Simplicity Hi Fidelity EP kommer i en enda färg alternativ, beige, och är så liten att det är så gott som osynlig när den bärs.

Den har en automatisk kretskonstruktion som arbetar med två elektroniska kontroller. Med en manuell volymkontroll kan du justera Enkelhet Hi Fidelity EPup eller ner till en nivå som är bekvämt för dig beroende på din miljö. Tonen kompression och expansion krets funktionen separerar inkommande ljud till låg- och högfrekventa frekvenser, med basen och diskanten kontinuerligt justerar automatiskt tydlig ljudåtergivning. Dessutom förstärker denna hörapparat endast mjuka ljud med hjälp av akustisk transparens för höga ljud. Det finns ingen kapslingsklass listas med denna enhet, så kontrollera med din audionom eller öronspecialist för att se om enheten är vatten- och dammtålig.

Denna hörapparat använder storlek 312 batterier som varar cirka 510 timmar. Enheten avger ett pipande ljud när batteriet börjar ta slut och är i behov av ersättning. Simplicity Hi Fidelity EP hörapparat kommer med en snabbstarts DVD, en bruksanvisning, en zink-luftbatteri, en ficka resefodral och ett rengöringsverktyg. Det är backas upp med en 60-dagars provperiod och ett års garanti från tillverkaren med ytterligare utökade garantier tillgängliga via tillverkaren eller tredje part säljare.

Simplicity Hi Fidelity EP är en praktiskt taget osynlig hörapparat utformats för att ge förbättrad ljudkontroll för dem med mild till måttlig hörselnedsättning. Dess funktioner separata hög- och lågfrekvent frekvenser som kräver färre justeringar medan du bär den. Även om det erbjuder grundläggande volymkontroll, det finns ingen teles alternativ och inte heller har trådlöst eller via Bluetooth.