hörapparater – hi BTE, 2017

Hi BTE makt plus hörapparat är en bakom-örat modell avsedd för dem med grav hörselnedsättning. Enheten är konstruerad för att anpassa sig intuitivt till din omgivning med hjälp av digitala algoritmer. Tillverkaren program den här enheten för att passa dina individuella behov.

Hi BTE Power Plus är en digital hörapparat som har riktad behandling för att hjälpa lokalisera ljud och eliminera bakgrundsljud så att du kan fokusera på din konversation utan distraktioner. Dess 12 förstärkningsjusterings band hjälpa till att hantera bullret omkring dig för bättre hörsel precision.

En teles alternativ kan förbättra din hörsel när du använder en telefon. Denna funktion är också perfekt för evenemang och sling tjänster, såsom ceremonier vid en kyrka eller skolor som använder mikrofonsystem. Denna hörapparat har också en tri-mode-systemet brusreducering och en avancerad adaptiv återkopplings. Dessa avancerade funktioner bidra till att hörapparaten levererar ljudkvalitet och taluppfattning.

Hi BTE Power Plus levereras med öronkrokar och en uppsättning batterier som vanligtvis varar upp till sex månader. Det använder storleken 312 batterier och erbjuder en högljudd varning när batterierna börjar ta slut. Du kan få denna hörapparat i två färger: champagne och grafit. Detta gör det möjligt att anpassa den till din hudton eller hårfärg för att begränsa dess synlighet. Denna produkt levereras med en 70-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en ett-års garanti mot fabrikationsfel.

För att köpa denna hörapparat, måste du först ha ett hörseltest så tillverkaren kan skräddarsy den för att passa dina specifika hörselbehov. Dessutom kräver denna anordning att använda en anpassad öra mögel, som inte ingår i köpet. Du kan beställa anpassade gjutformen på nätet eller besöka en auktoriserad hörapparat centrum för att få dem som skapats för dig. Du kan köpa ytterligare tillbehör, såsom öronkrokar och batterier, direkt från tillverkaren.

Hi BTE Power Plus är utformad för personer med svår hörselnedsättning. Med sin inbyggda systemet brusreducering och andra avancerade funktioner, kan du fokusera på samtal med familj och vänner, oavsett om de är framför dig eller på telefon. Medan erbjuder innovativ teknik, enheten inte har Wi-Fi, Bluetooth eller smartphone kompatibilitet funktioner.