html Editor – BestAddress HTML Editor

BestAddress HTML Editor av Multimedia Australien, är en multifunktionell editor med både en texteditor (för hand skriva kod) och WYSIWYG (vad du ser är vad du får, eller visuell) redaktör. Många erfarna utvecklare börjar med en WYSIWYG att utforma layout och sedan växla för att visa koden för detaljarbete. Samt nya webbplatsägare hitta visuella redaktörer med dra och släppa förmågor lättare att använda, ytterligare HTML textredigerare ger webbplatsägare som vill lära sig koden en bättre uppfattning om vad korrekt kodning ska se ut. Jämfört med andra HTML-redigerare, är BestAddress HTML Editor det bästa av två världar för många.

Funktioner

enastående funktioner

BestAddress HTML Editor har en stark uppsättning funktioner, både standard och andra inte finns i de flesta HTML-redigerare. Till exempel, de flesta HTML-editorer är antingen WYSIWYG eller textredigerare, inte båda. Möjligheten att växla fram och tillbaka är en välsignelse för avancerade och börjar designers. Syntaxmarkering gör det lätt till hands kod, ändra färger när en kodrad är korrekt skriven. Vi hittade funktioner för att vara väl avrundad och tillräckligt starka för att vara till nytta för alla kunskapsnivån.

Arbetsytan av BestAddress HTML Editor är ganska intuitivt, användare av Microsoft Office hittar navigerings bekant, med endast ett fåtal nya ikoner. Verktygstips (information pop-ups när musen rullar över ikonen) ger förklaringar av varje ikon, som bidrar till att förkorta inlärningskurvan för detta program. En sak som gör BestAddress HTML Editor så lätt att använda är att även i textredigeraren kan användarna dra nytta av WYSIWYG s drag och släpp-funktionen, dra och släppa rader av förskrivet kod.

Hjälp och stöd är den enda kategori där vi hittade BestAddress HTML Editor saknas. Länkar inom programmet föreslår att du direkt kan kontakta supporten personlig för frågor om hur du skapar en webbplats eller använda programmet; alla supportlänkar dirigeras till en kontaktformulär. Dock är det manuella in-programmet en utmärkt nybörjarguide till att skapa webbsidor och HTML-kodning. Nyhetsbrevet ger också stort värde, som täcker de flesta ämnen en webmaster skulle behöva bygga, ladda upp och marknadsföra deras hemsida.

Sammantaget ger BestAddress HTML Editor bra värde, som är funktionsrika och relativt billigt. Avancerade utvecklare kan finna det lite saknas när det gäller flerspråksstöd, men bli överraskad av styrkan av de funktioner denna HTML-redigerare har. För början användare, det är en bra övergång plattform för att lära HTML och bygga dina egna webbplatser.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning