html Editor – phpDesigner

När vi hörde om en prisbelönt HTML-editor avsedd för PHP-webbplatser (webbplatser with.php tillägg) snarare än att ha PHP som en extra kodspråk, våra granskare hoppade i. PhpDesigner 7, som utvecklats av MPSOFTWARE, är den nyaste versionen av phpDesigner serien, med över 40 nya funktioner. Nyligen rankad som en av våra främsta produkter i HTML-redigerare, phpDesigner 7 stöder flera kodning språk – inklusive HTML, CSS (Cascading Style Sheets, eller design ark), PHP, JavaScript och andra typer av kod, och gör det ganska bra.

Funktioner

enastående funktioner

Syntaxmarkering skär ner på mängden av fel kan göra medan du skriver kod genom att markera de områden som hör till en viss linje. Till exempel, om du vill göra en bit av textlänk till ett annat område på din webbplats, kan du klicka på början av länkkoden. Om du korrekt har slutfört koden, kommer den andra änden av linjen tändas. Färgerna förändras beroende på om koden är skriven på rätt sätt eller felaktigt. Denna egenskap är perfekt för avancerade användare, men också ett bra komplement för början användare som behöver vägledning.

Webbservrar (webbhotell) inte alla har samma produkter, eller till och med samma version av produkter. Många webbhotell är fortfarande i färd med att uppgradera till den senaste versionen av PHP, medan många webbplatser byggdes med PHP4. phpDesigner 7 stöder båda versionerna av denna kodspråk, så koden du skriver kan vara förenligt oavsett vilken version din webbplats stöder.

“Realtidssyntaxkontroller” betyder helt enkelt att phpDesigner 7 kontroller för att se till att koden är korrekt när du skriver det. Som jämförelse kan Microsoft Word stavningskontroll vara inställd på auto-rätt eller understryker stavfel. Om du tänker på kod som datorspråk, är realtids syntax checker stavningskontrollen för datorspråk, så att du vet när du skriver att du har gjort fel. För nybörjare som avancerade användare lika, är detta ett praktiskt lärande verktyg för alla HTML-editor för att ha.

Även känd som “auto komplett,” code completion är ett utmärkt komplement till alla HTML-redigerare. För början kodare, förkortar code completion inlärningskurvan för kodning, lära dig hur en riktig kodrad ska se ut. För avancerade användare, gör code completion skapa webbplatser mycket snabbare än manuell kodning varje rad.

Enkel användning

Avancerade användare kommer redan förstår hur mycket tid kan sparas genom att använda kodfragment och bibliotek i HTML-redigerare. För början användare, är detta ytterligare ett exempel på hur phpDesigner 7 förkortar inlärningskurvan. En kodsträng är ungefär som ett ofta använt straff i kodspråk. Till exempel, om du använder en viss länk ofta (exempelvis länkar till din startsida i varannan sida), kan du skapa en kodsträng med denna information. Du kopiera och klistra in bara, utan att behöva kopiera linjen varje gång.

När man talar om HTML-redigerare, termen “språk” som normalt tillämpas på en typ av kod (dvs HTML, CSS och PHP är alla språk). I det här fallet, termen avser talar olika språk. Medan de flesta HTML-redigerare är skrivna i skaparens språk, utan stöd för andra, phpDesigner 7 stöder över 20 andra språk inklusive tyska, italienska, ryska och traditionell kinesiska.

Vi hittade phpDesigner 7 extremt enkel att använda, även för dem med endast en grundläggande förståelse för HTML. Arbetsytan layouten är intuitivt, navigeringen är okomplicerad. Installation av programmet är lätt för även de mest icke-tekniska användare. Efter några tester med människor i olika färdighetsnivåer, vi är övertygade om att phpDesigner 7 är en HTML-editor någon, oavsett kunskapsnivå, kan snabbt komma att förstå.

MPSOFTWARE ger gott stöd, även om det kanske inte är i form människor är vana vid. En FAQ besvarar de vanligaste frågorna och användare kan placera ett stöd biljett för de frågor som inte besvaras. MPSOFTWARE har använt sig av sociala medier stöd via Facebook och en djupgående Wiki mini-webbplats tillägnad phpDesigner 7 som aktivt redigeras och övervakas.

Den mest fantastiska del av den hjälp och stöd som erbjuds är de in-program handledning. Medan de inkluderar guider om hur man använder programmet, en mycket stor del av den i-programstöd ger handledning på språk kodnings själva. Integreras i arbetsytan kommer börjar kodare hitta tutorials ovärderliga.

Som en HTML-redigerare, har phpDesigner 7 förtjänat sin topprankade plats för HTML editor produkter. Avancerade utvecklare kan missa ett objekt webbläsare; börjar användare kan beklaga att det inte finns någon WYSIWYG (vad du ser är vad du får, eller visuella redigeraren). Kolla in vår Web Design Software granskning plats för rent visuella redaktörer om du föredrar att inte lära kodning.

Hjälp och support

Men för dem som är intresserade av att lära sig mer om kodning, är detta HTML-redigerare ovärderlig. För avancerade användare som behöver snabba kodningsfunktioner, phpDesigner 7 mer än passar räkningen. Även om vi skulle föredra att den stödde fler kodningsspråk, gör det täcker de vanligaste språken. Om du föredrar en HTML-redigerare med mer språkstöd, kan du vara intresserad av våra andra topprankade HTML-redigerare.

Sammanfattning