ikon redigeringsprogram – Iconworkshop

Iconworkshop av Axialis Software gör att skapa, redigera, konvertera och hantera dina ikoner kan uppnås genom en enkel att använda, kraftfullt gränssnitt.

skapa ikoner

Iconworkshop, en av de bästa i världen, är den enda ikonen redigeringsprogram som kan skapa ikoner för Windows XP, Windows Vista, Mac och Linux. Denna produkt erbjuder mer resurser för att skapa ikoner än någon annan förpackning. Du kan skapa ikoner med Image Object Packs från Axialis Software webbplats, dra och släpp färdiga bilder från den inbyggda bibliotek, eller ladda ner bilder från webben med hjälp av den inbyggda webbläsaren. Importera befintliga bilder från PSD, PNG, BMP, JPEG och GIF-filer.

Den inbyggda bibliotekarie kommer att hantera dina ikoner för dig när du skapa, redigera och sortera ikonbilder. Stora handledning ingår i hjälpdokumentation och på webbplatsen. Vem som helst kan använda programmet för att skapa dynamiska och unika ikoner. Alla dessa funktionella egenskaper i kombination med ett bra pris, gör denna produkt det bästa på marknaden.

Iconworkshop kan skapa Windows ikoner till XP och Macintosh ikoner upp till Tiger. Du kan också ladda, skapa och redigera Windows Vista ikoner.

Du kan skapa ikoner flera olika sätt. Använd ritverktygen för att utforma ett original eller fart skapandeprocessen genom att ladda ner Bild Object Packs från Axialis webbplats. Objekt förpackningar kommer från ett bibliotek med 150 bildobjekt som tillåter dig att skapa ikoner genom att helt enkelt dra och släppa föremål i editorn. Den inbyggda bibliotekarie innehåller också redo att använda bilder och steg-för-steg handledning för att visa dig hur du skapar flerskikts ikoner.

Importera bilder från en mängd olika filtyper: PSD, PNG, BMP, JPEG och GIF. Importera bilder från Adobe Photoshop, Internet och andra tredjepartsprogram främjar din skapelse möjligheter. Iconworkshop stödjer alla format som innehåller alfakanal.

Redigera Ikoner

Med Iconworkshop kan du redigera ikoner med hjälp av en anpassad färgpalett tillsammans med olika ritverktyg som penna, pensel, ett markeringsverktyg och mer. Använd satsbearbetningsfunktioner för att ändra formatet på flera ikoner på en gång. Ta en bild med hjälp av ögonblicks funktionen och importera bilden till en ikon.

Du kan kopiera eller klistra in alfakanaler som masker eller så kan du extrahera en alfakanal från en ikon för att skapa en gråskala maskbild. Bilder kan ses i en justerbar förhandsgranskningsfönstret. Du kan också exportera en ikon i Photoshop eller Paint Shop Pro för modifiering samtidigt öppenhet.

Iconworkshop inbyggda bibliotekarie kan utnyttjas genom de viktigaste gränssnittet. Det kan organisera ikonfiler samt import- och exportbilder. Även arkiverade ikoner kan lätt nås för redigering.

Denna ansökan är ganska lätt att använda. Användarna kommer att uppskatta enkelheten och hastigheten av programmets verktyg. Den unika drag och släpp-funktionen gör det möjligt för ikon skapande på några sekunder. Rita och färgverktyg är intuitiva, och alla funktioner finns i allt-i-ett gränssnitt.

Hjälp dokumentationen är den i särklass mest kompletta och koncis av någon av de produkter vi granskat. Kurserna är tydligt skriven och lätt att följa. Ett index och en sökfunktion ingår. För teknisk support de erbjuder e-stöd, FAQ och ett användarforum.

Iconworkshop är verkligen en komplett verkstad för att skapa, redigera och hantera ikoner. Allt-i-ett gränssnitt ger en uppsjö av resurser som du kan designa innovativa ikoner för Windows XP, Vista och Mac.

hantera ikoner

Enkel användning

Hjälp / Support

Sammanfattning