infraröda grillar – Magma Newport II, 2017

Magma Newport II infraröd grill har en enkel design som betonar bärbarhet. Grillen har också marint rostfritt stål som tål den salta spray av havet, vilket gör den idealisk för båtlivet. denna bordsskiva grill erbjuder dock endast en genomsnittlig värme konsistens och grillning erfarenhet.

Sammanfattning

Magma Newport II är en av tre IR-grillar i vår granskning som använder bryn-plåt-teknik. Droppskydd är plattor av rostfritt stål som vilar under grillgallret och distribuera värmen från en stålrör brännare. Denna infraröda gasgrill singel 11.200-Btu brännare förvärmer galler till 500 grader Fahrenheit i fem och en halv minut, vilket är genomsnittet för infraröda grillar.

De droppskydd utvecklades väl i vår värme konsistens test. För det mesta, sprider de värmen jämnt, men det fanns ett par märkbara hot spots. I vår långa testet, grillen bibehållit en relativt stabil temperatur som endast varierade med 45 grader. Även om detta är ett bra resultat, det är inte så konsekvent som den bästa IR-grillen i vår granskning.

I våra infraröd grill tester, denna grill kunde hantera biff, kyckling och fisk utan problem. Med hamburgare, fett samlas på droppskydd och producerade mer rök än grillar med andra infraröda matlagningssystem. Detta fett innebär mer arbete går till rengöring av plattorna när du är klar med grillning. Den infraröda grillen kan använda naturgas som bränsle med en konverteringssats. Medan Magma Newport II har en temperaturmätare, det finns inga siffror för att ange hur varmt det är inne i grillen. Denna infraröda grillen har en liten 162-kvadrattum primära matlagning område utan uppvärmningen rack, så det är inte så bekvämt för matlagning för folkmassor.

Denna grill har utformats med havet i åtanke. Detta innebär att dess rostfria stålkonstruktionen är särskilt tålig jämfört med den lägre rankade grillar i vår granskning. De grillgaller och dropptråg är också gjorda av rostfritt stål som kräver måttlig ansträngning att rengöra. Benen på Magma Newport II viker undan när den inte används. För att använda denna grill på en båt, behöver du en monteringsfäste för att hålla den på plats på hackig vatten. Magma säljer en mängd olika tillbehör för grillen, inklusive väskor och omslag.

Garantin täcker endast grillen för ett år. Detta är mycket kortare än de garantier på de bästa IR utomhusgrill. Magma erbjuder teknisk support via e-post och telefon. Bolagets hemsida har många hjälp frågor och användarmanualer för att lära dig hur du använder grillen.

Magma Newport II utmärker sig när det gäller hållbarhet och grillning erfarenhet. Den lilla pentry och kort garanti innebär att det är mindre lämpligt för hemmabruk än de flesta grillar, men denna bärbara infraröd grill är väl lämpad för resor, särskilt segling och camping.