inomhus elektriska grillar – Cuisinart 2017

De bästa inomhus elektriska grillar, som vår Top Ten Recensioner Gold Award vinnare Cuisinart Griddler Deluxe, öppnar upp en helt ny värld av matlagning möjligheter, oavsett hur stor eller välutrustade köket är. Detta elgrill gör det enkelt att toast, press, grill och laga dina favoriträtter med sina mångsidiga, vändbara grillplattorna, värmekontroller och exakta temperaturer.

grillning Capabilities

Med denna bordsskiva grill, kan du laga dina favoriträtter som hamburgare, paninis, pannkakor och mer utan att behöva flera apparater. Locket har ett bekvämt handtag som håller dig borta från värmen och ger dig ett visst inflytande om du vill använda den för att komprimera panini eller hamburgare.

Denna multifunktionella grill har den bästa temperatur samstämmighet mellan alla de modeller vi testade. Detta är viktigt eftersom många billiga elektriska grillar utstrålar värme direkt där spolen ligger snarare än dispergering det till hela enheten. Med jämn värme gör att maten kockar rätt att få din måltid på matbordet snabbt. Den Griddler Deluxe har en högsta temperatur på 450 grader, vilket är tillräckligt varmt för alla typer av mat du vill laga mat.

Vi fann att det var minimal stänk av fett när vi kokta med denna Cuisinart, även om det verkade fly lättare när locket sattes på högre nivåer. Denna elektriska grillen är perfekt för grillad ost och panini smörgåsar, ge dina bröd attraktiva dropplinjer om du använder den räfflade sidan av grillplattorna. Det gör också bra med skurna grönsaker, till exempel squash eller lök, och är tillräckligt bred för att rymma sparris samt.

Searing är också en speciell funktion i denna bordsskiva grill. Den Griddler Deluxe har individuella searing knappar för både de övre och nedre grillar som ökar temperaturen till 500 grader i upp till två minuter. Detta kan hjälpa dig att få den perfekta bryn på dina biffar eller hamburgare utan att bränna dem. Locket har sex lägen kan ställas in, så att du kan stoppa dina smörgåsar hela eller grilla upp en tjock biff eller kycklingbröst jämnt. Att kunna ställa in höjden på locket också gör det möjligt att sväva ovanför mat, vilket i praktiken gör det en broiler. Detta är ett bra sätt att grilla en pizza eller smälta ostskivor utan att göra en enda röra av den övre grillplattan.

Ställa in Griddler Deluxe är så enkelt som att välja vilken sida av grillplattan som du vill använda, ställa in temperaturen du vill varje grillplattan att ha och besluta höjden du vill att locket ska vara. Grillplattorna är avtagbara och helt diskmaskin, vilket gör det lättare att städa upp efter fet mat som hamburgare eller ost. Den icke-stick yta kan torkas av med en våt pappershandduk eller skrapas med den medföljande skrapa bort bakad-on återstod. För sin storlek, är detta matlagning apparaten lätt att rengöra och det finns få platser som är svåra att komma åt när du torka det ned. Den enda riktiga nackdelen med detta inomhus elgrill är att det tar upp lite utrymme på disken eller när du lagrar det. Handtaget inte vika ner, men locket kan låsas på plats för att hålla den från att falla öppen när du drar den ur lagringsutrymme.

Prep & Sanering

Det utmärkande drag för denna enhet är de multifunktionella grillplattor. Dessa reversibla plattor har en platt grillens yta på ena sidan och en räfflad grillytan på den andra. Eftersom du kan ta bort plattorna, kan du använda valfri kombination för att passa din matlagning behov.

En annan bra funktion som utökar användbarheten av denna elektriska grillen är förmågan att vika den övre grillen helt tillbaka för att skapa en platt grill, effektivt fördubbla din grillning område. Detta gör det möjligt att laga mat för en stor grupp eller flera saker matlagning bacon eller korv medan du använder den andra grillen sidan att koka upp din berömda franska toast. Den Griddler Deluxe har totalt 240 kvadrat inches av matlagning yta som är tillräckligt stor för att koka upp till 12 pannkakor på en gång eller upp till sex hamburgerpatties i kontakt grillning position.

Varje sida av grillen har sin egen temperaturkontroll på framsidan av apparaten. Värm indikatorlampor är inbyggda i varje vred, vilket gör det lätt att se vilken sida som är i bruk och om det är vid den önskade temperaturen. Med oberoende kontroller gör den här maskinen skiljer sig från andra elektriska grillar, eftersom detta gör att du kan laga vad du vill på något sätt du önskar. Till exempel kan du rosta båda sidor av din smörgås, eller bara ha den övre grillen smälta osten över köttet. Eller om du känner dig äventyrlig, du kan grilla upp några paprika, svamp och lök medan du steker köttet för cheeses på motsatt grillen.

Cuisinart täcker elgrill med en begränsad tre års garanti mot defekta delar eller tillverkningsfel. Detta är långt över genomsnittet ettåriga garantier som erbjuds av de flesta elgrill tillverkare. Du kan beställa ersättningsgrillplattorna, skrapor, dropptråg och andra delar från Cuisinart hemsida om du någonsin behöver dem. Du kan också få tillgång till läckra recept och en nedladdningsbar PDF ägaren boken på produktsidan. representanter Cuisinart tjänster kan nås via telefon eller e-post om du har frågor eller funderingar.

Om du letar efter en bordsskiva grill som låter dig laga mat på flera sätt samtidigt som du full kontroll över temperaturen och stil grillning är Cuisinart Griddler Deluxe bäst inomhus elgrill du kan välja. Oavsett om du har ett fullt utrustat kök eller en grundläggande studio kök skrymsle är Griddler Deluxe extremt mångsidig, vilket gör det bekvämt och roligt att laga mat med en apparat.

Design

Hjälp och support

Sammanfattning