insamlingsställen – Classy 2017

Stilrena är en insamlings webbplats som erbjuder en mängd funktioner för ideell organisation eller individ som vill samla in pengar för en sak. Detta online insamlings webbplats är mobiloptimerad och har branding möjligheter för din egen insamlingssida. Det gör det också möjligt att arbeta med evenemang och erbjuder rapporter. Det finns en rad planer för dig att välja mellan så att företagets insamlingstjänster bäst kan tillgodose dina behov.

Ingen Classy logotyp visas på din webbplats, och du kan få din egen skräddarsydda fåfänga URL. Du kan anpassa din sida att ha en unik avsnittet Vanliga frågor, auto-kvitton, foton och mycket mer. Du kan också ställa in din webbplats så att dina sponsorer och donatorer kan arbeta för att samla in pengar för dig. Detta är särskilt användbart för ideella organisationer.

För alla typer av användare, kan Classy dig organisera händelser och införliva dem med din fundraiser. Du kan hantera händelseregistrering och biljettförsäljning lätt, och allt kommer att knyta tillbaka till kampanjen.

Flott vet att du måste kunna spåra vad som händer i din fundraiser, inklusive hålla koll på vem som bidrar och hur mycket de är donera, tillsammans med annan information. Flott erbjudanden rapportering och analys för dig att spåra din fundraising framsteg. Några av de rapporter som finns är kampanjnivå, segmentering, export och filtrering datarapporter.

Denna fundraiser webbplats erbjuder fasta stöd. Du kan ringa, e-post eller chatt med Classy anställda. Prioritet ges till medlemmar av tjänste med en betald plan. Det finns tre olika typer av planer finns: Starter, Classy Pro och Enterprise. Starter planen är gratis, och andra kräver en månadsavgift. Alla planer kräver en avgift kreditkortstransaktion på vart och ett av donationerna.

Varje plan har olika fördelar. Alla de ovan nämnda tjänster finns i alla tre planer. Utöver dessa tjänster, i Classy Pro plan du har tillgång till avancerad rapportering, Google Analytics, prioriterat stöd, automatiska meddelanden, sökmotoroptimering för din sida, gemenskapens förvaltning och andra funktioner. Enterprise plan har mer unika funktioner, bland annat integration med Salesforce, som hjälper dig under hela kampanjen.

Flott s Salesforce integration och brett utbud av analys ger insamlings webbplats en kant som du inte kan hitta överallt. Det erbjuder en mängd funktioner som gör tjänsten ett val värt att överväga när du startar en kampanj.