insamlingsställen – YouCaring 2017

YouCaring är en gratis insamlings plats med en mängd användbara funktioner för att hjälpa individer och ideella organisationer med insamlings behov. YouCaring har e-stöd, accepterar internationella valutor och möjliggör insamling för nästan någon orsak, spärra juridiska frågor.

Denna insamlings webbplats tar inga avgifter för sina tjänster. Även om det finns en avgift för tredje part kreditkort bearbetning företag YouCaring arbetar med denna webbplats tar aldrig en avgift för de tjänster det gör för dig. YouCaring ger möjlighet för dina sponsorer att skänka pengar till sin webbplats och personal för att hålla den igång, men denna donation är helt frivilligt.

Du kan anpassa din insamlingssida med personliga bilder och videor, som kommer att hjälpa dina supportrar att lära känna dig och din sak. Du har också möjlighet att göra din fundraiser privata, som är något som inte alla insamlingsplatser erbjuda sina användare. Ingen automatisk tackkort eller brev skickas ut till din givare, men du kan visa en lista med supportrar på din webbplats. Dina sponsorer e-postadresser kommer att ges här, och du kan välja att e-posta dem din egen del av tacksamhet. Du kan också skicka meddelanden på din kampanj profil och din givare automatiskt informeras om uppdatering via e-post. YouCaring är tillgänglig internationellt och accepterar många olika typer av valutor, så kampanjen kommer att vara tillgängliga globalt. Denna webbplats har främjande verktyg för att hjälpa dig att sprida din kampanj till familj, vänner och andra möjliga supportrar som du kan hitta via Twitter och Facebook.

YouCaring är inte en allt-eller-inget tjänst. Du har inga mål krav, och dina pengar är alla tillgängliga före sista dag. Alla typer av kampanjer accepteras denna insamlings bolagets webbplats, med undantag för fundraising för juridiska frågor. Vanliga orsaker du hittar på YouCaring inkluderar kampanjer för sjukvårdskostnader, begravningskostnader, husdjur kostnader, adoption avgifter, utbildningsbehov och humanitärt bistånd.

YouCaring är lätt att använda och ställa in. Du kan skapa betalningsportal och kampanjsida på mindre än fem minuter. Din givare kommer att finna det lätt att navigera, vilket gör deras donationer till din sak lätt att ge.

Med en enkel att använda gränssnittet, e-support, anpassning och sekretessinställningar, YouCaring gratistjänster är en stark utmanare i insamlingsbranschen.